İşte hocaların aldıkları para

30.05.2017 - 23:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte hocaların aldıkları para

Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş ve Fatih Çıtlak'ın Ramazan ayı boyunca iftar programlarından aldıkları para ortaya çıktı. 600 bin lirayla Hatipoğlu, Karataş ve Çıtlak'ı geride bıraktı.

Ramazan Ayı'nın başlamasıyla birlikte tüm  Türkiye iftar ve sahur programlarına kilitlendi. Hal böyle olunca, programları sunan hocaların Ramazan Ayı boyunca aldıkları para da merak konusu oldu. Habertürk Gazetesi'nden  Mustafa Doğan, bu konuyla ilgili yaptığı haberde hocaların Ramazan Ayı boyunca programlardan aldığı paraları okuyucuylarıyla paylaştı. HATİPOĞLU, LİSTENİN BAŞINDA YER ALDI ATV ekranlarında Ramazan boyunca ekrana gelen  Nihat Hatipoğlu 600 bin lira alırken onu, 400 bin lirayla  Kanal D'de program yapan  Mustafa Karataş ve 150 bin lirayla Star TV çıkan  Fatih Çıtlak takip ediyor.
Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş ve Fatih Çıtlak'ın Ramazan ayı boyunca iftar programlarından aldıkları para ortaya çıktı. 600 bin lirayla Hatipoğlu, Karataş ve Çıtlak'ı geride bıraktı.

Ramazan Ayı'nın başlamasıyla birlikte tüm  Türkiye iftar ve sahur programlarına kilitlendi. Hal böyle olunca, programları sunan hocaların Ramazan Ayı boyunca aldıkları para da merak konusu oldu.

Habertürk Gazetesi'nden  Mustafa Doğan, bu konuyla ilgili yaptığı haberde hocaların Ramazan Ayı boyunca programlardan aldığı paraları okuyucuylarıyla paylaştı.

HATİPOĞLU, LİSTENİN BAŞINDA YER ALDI

ATV ekranlarında Ramazan boyunca ekrana gelen  Nihat Hatipoğlu 600 bin lira alırken onu, 400 bin lirayla  Kanal D'de program yapan  Mustafa Karataş ve 150 bin lirayla Star TV çıkan  Fatih Çıtlak takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.