İşte internette Büyükakın!

Siyaset 04.07.2019 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşte internette Büyükakın!

İnternet mecrasının tartışmasız en önemli platformları arasında yorum odaları geliyor. Sizler için o odalardan birinde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın için yapılan yorumları derledik. Kuşkusuz internetin en renkli platformalarından biri de yorum platformları. Bu platformalarda birçok kişi hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor. O kişilerden biri de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu, Ekşi Sözlük'te Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın için de ilginç yorumlar var. İşte o yorumlar; “Kocaeli üniversitesi İİBF iktisat hocalarından biri. Uluslararası ilişkiler 1'in iktisada giriş derslerini vermektedir. Çok kaliteli ders anlatır. Derslerini kaçırmayıp girerseniz, dersinden mutlaka geçersiniz. - Yıllar sonra gelen edit: dersine girerseniz, mutlaka geçersiniz demişim. Yok, böyle bir şey. 1. sınıftan 3. sınıfa kadar iktisada giriş dersini sayesinde hep alttan aldım. Son sınıfta hoca değişti de o sayede dersi geçebildim. - Münir Karaoğlu’nun gittiği yoldan gitmektedir. Son valiler kararnamesi ile Bilecik valiliği görevine atanmıştır.- Meslekten olmadığı halde hızlı bir şekilde Mülkiye’ye geçiş yaptıktan sonra (bkz: Bilecik valiliği) oradan da muhtemelen büyükşehir belediye başkanlığına (bkz: Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı) geçecek akademisyendir. BAŞARILI OLACAK Vali>bld bsk. değil midir? Neyse başkanlığı döneminde kendisine başarılar diler, Kocaeli’ndeki (özel halk otobüslerinin kalitesiz ve yavaş hizmeti) - rezalet toplu taşımaya el atmasını temenni ediyorum. - birde marina veya seka park karşısına kız kulesi tarzında denizde İzmit’in imgesi olacak bir şey dikilebilir. - 31 Mart mahalli idareler seçiminde ak parti Kocaeli büyükşehir belediyesi adayı, hatırı sayılır bir özgeçmişe sahip naif bir insan, son olarak Bilecik valiliğinden istifa edip aday olarak İzmit’e geri dönmüştür ve durum gösteriyor ki Kocaeli’nin başına gelecek isimde kendisidir, İbrahim Karaosmanoğlu’nun bıraktığı enkaza rağmen başarılı olacağına inanıyorum. -  seçilir seçilmez ilk sözünün (!) CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’e kaybettikleri İzmit merkez ilçeyi bir sonraki seçimde geri almak olması, Kocaali’yi nasıl bir beş sene beklediğine dair bir fikir verir zannedersem. GÜVEN VERDİ 2005-2006 civarında makro iktisat dersini aldığım, konuyu ekonomi temeli hiç olmayan insanların bile anlayabileceği şekilde tane tane anlatan, özellikle 2001 krizinin çıkış sebeplerine ve bu alanda kullanılabilecek ekonomik araçlara çok hakim, yeni Kocaeli büyükşehir belediye başkanı. Maliye hocası Güran Yumuşak ile oda arkadaşıydılar. Tanıdığım en beyefendi, adil ve uygar AK Partililerden biridir. Dolayısıyla muhalif de olsam zerre rahatsız olmadım kendisinin kazanmasından. Hocalık dönemindeki duruşu ile bana o güveni verebilmiştir. Yeni görevinde başarılar diler, aynı adalet ve tarafsızlığı bundan sonra da sürdürmesini temenni ederim.”

İnternet mecrasının tartışmasız en önemli platformları arasında yorum odaları geliyor. Sizler için o odalardan birinde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın için yapılan yorumları derledik. Kuşkusuz internetin en renkli platformalarından biri de yorum platformları. Bu platformalarda birçok kişi hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor. O kişilerden biri de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu, Ekşi Sözlük'te Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın için de ilginç yorumlar var. İşte o yorumlar; “Kocaeli üniversitesi İİBF iktisat hocalarından biri. Uluslararası ilişkiler 1'in iktisada giriş derslerini vermektedir. Çok kaliteli ders anlatır. Derslerini kaçırmayıp girerseniz, dersinden mutlaka geçersiniz. - Yıllar sonra gelen edit: dersine girerseniz, mutlaka geçersiniz demişim. Yok, böyle bir şey. 1. sınıftan 3. sınıfa kadar iktisada giriş dersini sayesinde hep alttan aldım. Son sınıfta hoca değişti de o sayede dersi geçebildim. - Münir Karaoğlu’nun gittiği yoldan gitmektedir. Son valiler kararnamesi ile Bilecik valiliği görevine atanmıştır.- Meslekten olmadığı halde hızlı bir şekilde Mülkiye’ye geçiş yaptıktan sonra (bkz: Bilecik valiliği) oradan da muhtemelen büyükşehir belediye başkanlığına (bkz: Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı) geçecek akademisyendir.

BAŞARILI OLACAK

Vali>bld bsk. değil midir? Neyse başkanlığı döneminde kendisine başarılar diler, Kocaeli’ndeki (özel halk otobüslerinin kalitesiz ve yavaş hizmeti) - rezalet toplu taşımaya el atmasını temenni ediyorum. - birde marina veya seka park karşısına kız kulesi tarzında denizde İzmit’in imgesi olacak bir şey dikilebilir. - 31 Mart mahalli idareler seçiminde ak parti Kocaeli büyükşehir belediyesi adayı, hatırı sayılır bir özgeçmişe sahip naif bir insan, son olarak Bilecik valiliğinden istifa edip aday olarak İzmit’e geri dönmüştür ve durum gösteriyor ki Kocaeli’nin başına gelecek isimde kendisidir, İbrahim Karaosmanoğlu’nun bıraktığı enkaza rağmen başarılı olacağına inanıyorum. -  seçilir seçilmez ilk sözünün (!) CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’e kaybettikleri İzmit merkez ilçeyi bir sonraki seçimde geri almak olması, Kocaali’yi nasıl bir beş sene beklediğine dair bir fikir verir zannedersem.

GÜVEN VERDİ

2005-2006 civarında makro iktisat dersini aldığım, konuyu ekonomi temeli hiç olmayan insanların bile anlayabileceği şekilde tane tane anlatan, özellikle 2001 krizinin çıkış sebeplerine ve bu alanda kullanılabilecek ekonomik araçlara çok hakim, yeni Kocaeli büyükşehir belediye başkanı. Maliye hocası Güran Yumuşak ile oda arkadaşıydılar. Tanıdığım en beyefendi, adil ve uygar AK Partililerden biridir. Dolayısıyla muhalif de olsam zerre rahatsız olmadım kendisinin kazanmasından. Hocalık dönemindeki duruşu ile bana o güveni verebilmiştir. Yeni görevinde başarılar diler, aynı adalet ve tarafsızlığı bundan sonra da sürdürmesini temenni ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.