GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İşte karantinada en çok satılan ürünler!

Ekonomi 28.05.2020 - 09:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte karantinada en çok satılan ürünler!

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının getirilmesi ve bazı çalışanların evden çalışma sistemine geçmesiyle beraber “Karantinada en çok satılan ürünler neler?” soruları cevapları en çok merak edilen sorular oldu. Covid-19 salgını sorası virüsün salgına dönüşmesini engellemek amacıyla sokağa çıkma yasakları ilan edildi. Bu kapsamda bazı iş yerleri ise evden çalışma sistemine geçti. Bununla beraber karantinada “en çok satılan ürünler neler?” soruları cevapları en çok merak edilen sorular oldu. Dünya Talks programına katılan Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, Ceyhun Kuburlu’nun sorularını yanıtladı.  “ÇALIŞMA MASASI VE ÇALIŞMA SANDALYESİ GİBİ MALZEMELER”  Geçici olarak kapatılan mağazaların 1 Haziran itibariyle açılacağını söyleyen Kılıçoğlu, şunları kaydetti; "Mart’ın son haftasında mağazalarımızı kapattık. Sokağa çıkma yasakları ve evden çalışma başladığından beri, evleriyle ilgili ihtiyaçların dikkat çektiğini gördük. Nisan ayında online satışlarımızın yüzde 100 üzerinde büyüdüğünü gördük. Bu anlamdaki taleplere baktığımızda çalışanlar evden çalışmayla ilgili çalışma masası, çalışma sandalyesi, Bilgisayar altlıkları gibi taleplerin olduğunu gördük”   “HOBİ BOYALARI VE BAHÇE MOBİLYALARINDA CİDDİ ARTIŞ VAR”  “Özellikle hijyen ürünlerinde de taleplerin arttığını gördük. Havaların ısınmaya başlamasıyla beraber balkonları ve bahçeleriyle daha çok ulaşmak amacıyla bahçe mobilyalarında taleplerin olduğunu gördük. Evlere kapandıktan sonra insanların daha çok hobilere yöneldiğini gördük. Bu kapsamda hobi boyalarında artışın olduğunu gördük. Kendi tamiratını kendileri yapan müşterilerimizin el aletleri kategorilerinde çok ciddi taleplerin arttığını gözlemledik”

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının getirilmesi ve bazı çalışanların evden çalışma sistemine geçmesiyle beraber “Karantinada en çok satılan ürünler neler?” soruları cevapları en çok merak edilen sorular oldu.
Covid-19 salgını sorası virüsün salgına dönüşmesini engellemek amacıyla sokağa çıkma yasakları ilan edildi. Bu kapsamda bazı iş yerleri ise evden çalışma sistemine geçti. Bununla beraber karantinada “en çok satılan ürünler neler?” soruları cevapları en çok merak edilen sorular oldu. Dünya Talks programına katılan Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, Ceyhun Kuburlu’nun sorularını yanıtladı. 


“ÇALIŞMA MASASI VE ÇALIŞMA SANDALYESİ GİBİ MALZEMELER” 
Geçici olarak kapatılan mağazaların 1 Haziran itibariyle açılacağını söyleyen Kılıçoğlu, şunları kaydetti; "Mart’ın son haftasında mağazalarımızı kapattık. Sokağa çıkma yasakları ve evden çalışma başladığından beri, evleriyle ilgili ihtiyaçların dikkat çektiğini gördük. Nisan ayında online satışlarımızın yüzde 100 üzerinde büyüdüğünü gördük. Bu anlamdaki taleplere baktığımızda çalışanlar evden çalışmayla ilgili çalışma masası, çalışma sandalyesi, Bilgisayar altlıkları gibi taleplerin olduğunu gördük”  


“HOBİ BOYALARI VE BAHÇE MOBİLYALARINDA CİDDİ ARTIŞ VAR” 
“Özellikle hijyen ürünlerinde de taleplerin arttığını gördük. Havaların ısınmaya başlamasıyla beraber balkonları ve bahçeleriyle daha çok ulaşmak amacıyla bahçe mobilyalarında taleplerin olduğunu gördük. Evlere kapandıktan sonra insanların daha çok hobilere yöneldiğini gördük. Bu kapsamda hobi boyalarında artışın olduğunu gördük. Kendi tamiratını kendileri yapan müşterilerimizin el aletleri kategorilerinde çok ciddi taleplerin arttığını gözlemledik”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.