İşte Kocaeli’nin zam şampiyonu!

Ekonomi 04.05.2020 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte Kocaeli’nin zam şampiyonu!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre Kocaeli’nin zam şampiyonu belli oldu. Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinden oluşan TR42 bölgesi 26 İstatistiki bölge sıralaması içerisinde, 0,93 değişim oranı ile en fazla artış gösteren 11. istatistiki bölge oldu. TR42 (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova) Bölgesinde Nisan ayında fiyatı en çok artan madde 41,26 ile Kuru Soğan olurken, fiyatı en çok düşen madde ise -43,76 ile Patlıcan oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre Kocaeli’nin zam şampiyonu belli oldu.

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinden oluşan TR42 bölgesi 26 İstatistiki bölge sıralaması içerisinde, 0,93 değişim oranı ile en fazla artış gösteren 11. istatistiki bölge oldu. TR42 (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova) Bölgesinde Nisan ayında fiyatı en çok artan madde 41,26 ile Kuru Soğan olurken, fiyatı en çok düşen madde ise -43,76 ile Patlıcan oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.