İşte Listeye Giremeyen isimler

Kocaeli 21.05.2017 - 22:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte Listeye Giremeyen isimler

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yeni MKYK listesi açıklandı. Şaban Dişli, Mehmet Müezzinoğlu ve Veysi Kaynak'ın da aralarında olduğu 19 isim listeye giremedi.

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın A takımı belli oldu. 50 kişiden oluşan Merkez Karar Yönetim Kurulu'na 19 yeni isim girerken, 19 isim de liste dışı kaldı. Şaban Dişli, Mehmet Müezzinoğlu ve Veysi Kaynak'ın da aralarında olduğu isimler listeye giremedi. Listeye giremeyen isimler şöyle; Ayhan Ogan Ayşe Sula Köseoğlu Edibe Sözen Emine Nur Günay Nükhet Hotar Fatma Güldemet Sarı   Fazilet Dağcı Çığlık Hüseyin Özbakır Mehmet Müezzioğlu Mehmet  Galip Ensarioğlu Mahmut Kaçar Yelda Erol Gökcan Radiye Sezer Katırcıoğlu Sema Ramazanoğlu Serkan Bayram Şaban Dişli Yasin Aktay Yaşar Karayel Veysi Kaynak.
AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yeni MKYK listesi açıklandı. Şaban Dişli, Mehmet Müezzinoğlu ve Veysi Kaynak'ın da aralarında olduğu 19 isim listeye giremedi.

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın A takımı belli oldu. 50 kişiden oluşan Merkez Karar Yönetim Kurulu'na 19 yeni isim girerken, 19 isim de liste dışı kaldı. Şaban Dişli, Mehmet Müezzinoğlu ve Veysi Kaynak'ın da aralarında olduğu isimler listeye giremedi.

Listeye giremeyen isimler şöyle;

Ayhan Ogan

Ayşe Sula Köseoğlu

Edibe Sözen

Emine Nur Günay

Nükhet Hotar

Fatma Güldemet Sarı

 

Fazilet Dağcı Çığlık

Hüseyin Özbakır

Mehmet Müezzioğlu

Mehmet  Galip Ensarioğlu

Mahmut Kaçar

Yelda Erol Gökcan

Radiye Sezer Katırcıoğlu

Sema Ramazanoğlu

Serkan Bayram

Şaban Dişli

Yasin Aktay

Yaşar Karayel

Veysi Kaynak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.