19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İşte Recep Kaya’nın yönetimi

Siyaset 20.09.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte Recep Kaya’nın yönetimi

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı Recep Kaya’nın yönetimindeki isimlerden bazıları belli oldu. Mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar’ın yönetiminde de bulunan Emrullah Bilgin, Mustafa Önal, Serkan Özgen’nin Recep Kaya'nın da listesinde olduğu öğrenildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in de katılacağı bugün saat 15.00’de Tatlıkuyu pazar yerinde yapılacak olan AK Parti Gebze olağan kongresinde üç eski yöneticinin de Recep Kaya ile devam edeceği öğrenildi.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı Recep Kaya’nın yönetimindeki isimlerden bazıları belli oldu.

Mevcut ilçe başkanı İrfan Ayar’ın yönetiminde de bulunan Emrullah Bilgin, Mustafa Önal, Serkan Özgen’nin Recep Kaya'nın da listesinde olduğu öğrenildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in de katılacağı bugün saat 15.00’de Tatlıkuyu pazar yerinde yapılacak olan AK Parti Gebze olağan kongresinde üç eski yöneticinin de Recep Kaya ile devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.