GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İşte ruh, işte Darıca! 1-0

Spor 21.10.2018 - 18:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşte ruh, işte Darıca! 1-0

ÖZLENEN MÜCADELE VE HIRS DARICA G.B’YE 3 PUANI GETİRDİ

Ve Darıca Gençlerbirliği ruhu geri döndü. Oktay Derelioğlu yönetiminde bambaşka bir kimliğe bürünen Darıca G.B, coşkulu taraftarı önünde konuk ettiği Bugsaşspor’u oyuna sonradan giren Tuncay Fındıkçı’nın 90+4’te attığı golle 1-0 devirmeyi başardı. Kırklarelispor’un ardından Bugsaşspor’a şans tanımayan sarı yeşilliler, bu sezon sahasında ilk kez kazanarak taraftarlarına bayram sevinci yaşattı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hırslı ve istekli başlayan sarı yeşilliler, orta sahadaki hızlı pas trafiğiyle adeta rakibinin başını döndürdü. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler 39’da ise ‘eyvah’ dedirtti. Konuk ekip 39.dakikada gole çok yaklaşırken, Salih Seyis topu çizgiden çıkararak hayati bir müdahale yaptı. Karşılaşmanın 45+2.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Zeki Korkmaz’un şutu direkte patlarken, karambolde oluşan pozisyonda rakip savunma topu çizgiden çıkardı ve ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. ÇINARALTI TAKIMINI İTTİ Karşılaşmanın ikinci yarısında muhteşem taraftarı Çınaraltı’nın desteğiyle coşkulu giren Darıca G.B, Bugsaşspor’a zor anlar yaşattı. İkinci yarının büyük bölümü sağanak yağmur altında oynanırken, maçın hakemi saç baş yoldurtan kararlarıyla Darıca’yı çileden çıkarttı. Eren Tokat’ın kafa golünü ofsayt gerekçesiyle iptal eden hakem Erhan Kutlu, Coşkun’un kafa vuruşunda savunmanın topu elle çıkarmasına ‘devam’ diyerek maçın tansiyonunu yükseltti. HELAL OLSUN SANA TUNCAY Aleyhine verilen kararlara rağmen pes etmeyen Darıca G.B’de 72.dakikada oyuna giren Tuncay Fındıkçı takımına hayat verdi. 90+4’te sahneye çıkan Tuncay, klas bir dokunuşla takımına altın değerinde 3 puan getiren golü kaydetti. Bu sonucun ardından puanını 11’e yükselten Darıca G.B, Cumartesi günü deplasmanda Etimesgutspor ile karşı karşıya gelecek.
ÖZLENEN MÜCADELE VE HIRS DARICA G.B’YE 3 PUANI GETİRDİ

Ve Darıca Gençlerbirliği ruhu geri döndü. Oktay Derelioğlu yönetiminde bambaşka bir kimliğe bürünen Darıca G.B, coşkulu taraftarı önünde konuk ettiği Bugsaşspor’u oyuna sonradan giren Tuncay Fındıkçı’nın 90+4’te attığı golle 1-0 devirmeyi başardı. Kırklarelispor’un ardından Bugsaşspor’a şans tanımayan sarı yeşilliler, bu sezon sahasında ilk kez kazanarak taraftarlarına bayram sevinci yaşattı.

15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hırslı ve istekli başlayan sarı yeşilliler, orta sahadaki hızlı pas trafiğiyle adeta rakibinin başını döndürdü. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan sarı yeşilliler 39’da ise ‘eyvah’ dedirtti. Konuk ekip 39.dakikada gole çok yaklaşırken, Salih Seyis topu çizgiden çıkararak hayati bir müdahale yaptı. Karşılaşmanın 45+2.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Zeki Korkmaz’un şutu direkte patlarken, karambolde oluşan pozisyonda rakip savunma topu çizgiden çıkardı ve ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.

ÇINARALTI TAKIMINI İTTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında muhteşem taraftarı Çınaraltı’nın desteğiyle coşkulu giren Darıca G.B, Bugsaşspor’a zor anlar yaşattı. İkinci yarının büyük bölümü sağanak yağmur altında oynanırken, maçın hakemi saç baş yoldurtan kararlarıyla Darıca’yı çileden çıkarttı. Eren Tokat’ın kafa golünü ofsayt gerekçesiyle iptal eden hakem Erhan Kutlu, Coşkun’un kafa vuruşunda savunmanın topu elle çıkarmasına ‘devam’ diyerek maçın tansiyonunu yükseltti.

HELAL OLSUN SANA TUNCAY

Aleyhine verilen kararlara rağmen pes etmeyen Darıca G.B’de 72.dakikada oyuna giren Tuncay Fındıkçı takımına hayat verdi. 90+4’te sahneye çıkan Tuncay, klas bir dokunuşla takımına altın değerinde 3 puan getiren golü kaydetti. Bu sonucun ardından puanını 11’e yükselten Darıca G.B, Cumartesi günü deplasmanda Etimesgutspor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.