İşte yeni AK Parti Gebze!

Gebze 21.12.2017 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte yeni AK Parti Gebze!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar gerçekleştirdiği basın toplantısında Yönetim kurulunu açıkladı. Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bugün bir basın toplantısı düzenledi.

 İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında 25 kişilik yönetim kurulu toplantısını kamuoyuna tanıtan Ayar, hedeflerini açıkladı. Ayar, “Kongre sürecinin ardından atamayla Genel merkez bu görevi bize verdi. Uzun bir çalışma sonrası yönetim kurulu oluştu ve Genel merkez onayladı. AK Parti Ailesi, 10 Milyonu aşkın üyesiyle beraber dünyanın en büyük siyasi organizasyonu. Bunun ferdi olmak hepimize gururu ve şeref veriyor. Bunun bir de yükü var. Gebze’den 20’nin üzerinde yönetim kurlu oluşturulabilir ama sayı belli. İlçe yönetimiyle Mahalle teşkilatları arasında hiçbir fark yok. yolumuz uzun yükümüz ağır. Bizi bekleyen çok önemli seçimler var. Dolayasıyla çok çalışmamız lazım. Artık Yüzde 49 ile iktidar olunmuyor, 50+1 lazım. Gece gündüz çalışmak zorundayız. Bu çalışmayı yaparken, Kurucusu Recep Tayyip Erdoğan sahibi millet olan partimizi yukarılara taşımak için gayret içinde olacağız. Teşkilatlarımızı eğiteceğiz, dava şuurunu geliştireceğiz. İlk olarak Teşkilat eğitimi yaparak teşkilatlarımızı eğitip, mahalle koordinasyon toplantıları yapacağız. Her mahallemizde bu toplantılar ayrı ayrı gerçekleştirilecek. Vatandaşların istedikleri tespit edilecek. Millet ile olan bağımızı hiçbir zaman koparmayacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturundan hareketle üzerimize düşeni yapacağız, STK’ları da ihmal etmeyeceğiz. Burası sanayi bölgesi. İstihdam ve sanayicilerin sorunları noktasında da üzerimize düşeni yapacağız. Yerel yönetimlerle birlikte çalışacağız, güzel hizmetler yapılıyor. Hep birlikte ayrım olmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teşkilatlarımızı hiçbir zaman göz ardı etmeden, herkese eşit mesafede olacağız. YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Selamet Güner, Serkan Özgenç, Murat Yelek, Mahmut Yandık, Hanife aydın, Mustafa Önal, Hasan Özdemir, Mustafa Demir, Yurdanur Tokum, Enes Yaylak, İrfan İrtegün, Tufan Şahinkesen, Sefa Aydın, Ebru Şınık, Emrullah Bilgin, Taliha Yılmaz, Yavuz Kuş, Esra Albayrak, Zeynep Arktın, Mehmet Ceylan, Hüseyin Karadeniz, Hakan Kaplaner, Samet Özçelik, İlhan Tuğrul,  
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar gerçekleştirdiği basın toplantısında Yönetim kurulunu açıkladı. Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar bugün bir basın toplantısı düzenledi.

 İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında 25 kişilik yönetim kurulu toplantısını kamuoyuna tanıtan Ayar, hedeflerini açıkladı. Ayar, “Kongre sürecinin ardından atamayla Genel merkez bu görevi bize verdi. Uzun bir çalışma sonrası yönetim kurulu oluştu ve Genel merkez onayladı. AK Parti Ailesi, 10 Milyonu aşkın üyesiyle beraber dünyanın en büyük siyasi organizasyonu. Bunun ferdi olmak hepimize gururu ve şeref veriyor. Bunun bir de yükü var. Gebze’den 20’nin üzerinde yönetim kurlu oluşturulabilir ama sayı belli. İlçe yönetimiyle Mahalle teşkilatları arasında hiçbir fark yok. yolumuz uzun yükümüz ağır. Bizi bekleyen çok önemli seçimler var. Dolayasıyla çok çalışmamız lazım. Artık Yüzde 49 ile iktidar olunmuyor, 50+1 lazım. Gece gündüz çalışmak zorundayız. Bu çalışmayı yaparken, Kurucusu Recep Tayyip Erdoğan sahibi millet olan partimizi yukarılara taşımak için gayret içinde olacağız. Teşkilatlarımızı eğiteceğiz, dava şuurunu geliştireceğiz. İlk olarak Teşkilat eğitimi yaparak teşkilatlarımızı eğitip, mahalle koordinasyon toplantıları yapacağız. Her mahallemizde bu toplantılar ayrı ayrı gerçekleştirilecek. Vatandaşların istedikleri tespit edilecek. Millet ile olan bağımızı hiçbir zaman koparmayacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturundan hareketle üzerimize düşeni yapacağız, STK’ları da ihmal etmeyeceğiz. Burası sanayi bölgesi. İstihdam ve sanayicilerin sorunları noktasında da üzerimize düşeni yapacağız. Yerel yönetimlerle birlikte çalışacağız, güzel hizmetler yapılıyor. Hep birlikte ayrım olmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Teşkilatlarımızı hiçbir zaman göz ardı etmeden, herkese eşit mesafede olacağız.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Selamet Güner, Serkan Özgenç, Murat Yelek, Mahmut Yandık, Hanife aydın, Mustafa Önal, Hasan Özdemir, Mustafa Demir, Yurdanur Tokum, Enes Yaylak, İrfan İrtegün, Tufan Şahinkesen, Sefa Aydın, Ebru Şınık, Emrullah Bilgin, Taliha Yılmaz, Yavuz Kuş, Esra Albayrak, Zeynep Arktın, Mehmet Ceylan, Hüseyin Karadeniz, Hakan Kaplaner, Samet Özçelik, İlhan Tuğrul,  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.