İstenmeyen damadın hazin sonu!

Kocaeli 16.08.2019 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İstenmeyen damadın hazin sonu!

'Sosyal medya' cinayeti! Erzurum'lu Aşiret kızıyla fotoğraflarını paylaşınca...

Aynı aşiretten iki genç aşık oldu. Ailenin istemediği genç, intikam için kız arkadaşı ile fotoğraflarını Facebook’a yükleyince öldürüldü. Erzurum Karaçoban'da yaşayan Şahin E. (23), aynı aşiretten akrabası olan Filiz E.'a aşık oldu. Genç kız da karşılık verince iki sevgili evlenmek istedi. Ancak Filiz E.'ın ailesi, bu evliliğe karşı çıktı. Genç kızın ağabeyleri de Şahin E.'ı, "Kardeşimizden uzak dur" diye uyardı. Reddedilmeyi gururuna yediremeyen Şahin E. intikam almak için, kız arkadaşıyla birlikte çektirdiği fotoğraflarını Facebook hesabından paylaştı. Bunun üzerine genç kızın ailesi, Şahin E.'ı bir daha uyardı. Ancak genç adam bu kez kızın yaşadığı eve iki kere taciz ateşinde bulundu. İki yıl önceki olayların ardından Filiz E., Şahin E. ile ilişkisini bitirdi. Genç adam da ortadan kayboldu. Ancak bir süre önce ilçeye döndü. Genç kızın ağabeyleri döndüğünü öğrendikleri Şahin E.'ı aramaya başladı. Önceki akşam da sokakta gördükleri gencin peşine düştüler. Yüzleri maskeli olan genç kızın ağabeyleri, kendilerini fark edip kaçmaya başlayan Şahin E.'a, sokakta pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla yere yığılan genç, olay yerinde öldü.
'Sosyal medya' cinayeti! Erzurum'lu Aşiret kızıyla fotoğraflarını paylaşınca...

Aynı aşiretten iki genç aşık oldu. Ailenin istemediği genç, intikam için kız arkadaşı ile fotoğraflarını Facebook’a yükleyince öldürüldü. Erzurum Karaçoban'da yaşayan Şahin E. (23), aynı aşiretten akrabası olan Filiz E.'a aşık oldu. Genç kız da karşılık verince iki sevgili evlenmek istedi. Ancak Filiz E.'ın ailesi, bu evliliğe karşı çıktı.

Genç kızın ağabeyleri de Şahin E.'ı, "Kardeşimizden uzak dur" diye uyardı. Reddedilmeyi gururuna yediremeyen Şahin E. intikam almak için, kız arkadaşıyla birlikte çektirdiği fotoğraflarını Facebook hesabından paylaştı. Bunun üzerine genç kızın ailesi, Şahin E.'ı bir daha uyardı. Ancak genç adam bu kez kızın yaşadığı eve iki kere taciz ateşinde bulundu.

İki yıl önceki olayların ardından Filiz E., Şahin E. ile ilişkisini bitirdi. Genç adam da ortadan kayboldu. Ancak bir süre önce ilçeye döndü. Genç kızın ağabeyleri döndüğünü öğrendikleri Şahin E.'ı aramaya başladı. Önceki akşam da sokakta gördükleri gencin peşine düştüler. Yüzleri maskeli olan genç kızın ağabeyleri, kendilerini fark edip kaçmaya başlayan Şahin E.'a, sokakta pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Başına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla yere yığılan genç, olay yerinde öldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.