GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“İstifa ettim ama…”

Spor 19.11.2019 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İstifa ettim ama…”

BÜYÜKERGUN’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR:

Sezona kabus gibi bir başlangıç yaparak ilk 7 maçında puan alamayan Çayırovaspor, son iki haftadan 6 puan çıkararak deyim yerindeyse “Biz daha ölmedik” mesajı verdi. Üzerindeki ölü toprağı atan yeşil siyahlıların tecrübeli Teknik Direktörü Soner Büyükergun, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Çayırovaspor Teknik Direktörü Soner Büyükergun içini Hedef Gazetesi’ne döktü. Büyükergun sezona geç başlamalarının handikabını yaşadıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi: Ligin başlamasına 10 gün kala takım kurmaya başladık. Kamp yapmadan, hazırlık karşılaşmasına çıkmadan sezona start verdik. Bizim ilk hazırlık maçımız, ligin ilk karşılaşması olan Beşyüzevlerspor maçı oldu. Transferin son gününe kadar parça parça transferler yaparak bazı oyuncularımız yalnızca 2-3 idman yaparak maça çıktılar. Fikstür gereği ilk haftalarda yüksek bütçeli takımlar ile karşı karşıya gelmek bize pahalıya mal oldu. Hiç istediğimiz bir grafik çizerek 7’de 0 sıfır çektik. BUCA MAÇINDAN SONRA İSTİFA ETTİM Ligin 8.haftasında oynadığımız Bucaspor maçı bizim adımıza mazereti olmayan bir karşılaşmaydı. Çünkü kadro anlamında ilk kez tam olarak hazır olduğumuz bir maça çıktık. O maçta gördüğümüz erken kırmızı kart ve sonrasında aldığımız 2-1’lik yenilgi bizim adımıza kabul edilemez bir durumdu. Ne futbolculuk ne de antrenörlük hayatımda bu zamana kadar yaşamadığım bir durum yaşadım. Allah bunu kimseye yaşatmasın. Ve nitekim bu maçın ardından istifamı yönetim kuruluna verdi. Fakat bu kararımız kabul edilmedi. BAŞKANIMIZIN HAREKETİ SPOR CAMİASINA ÖRNEKTİR Bu süreçte başta Kulüp Başkanımız Sayın Muhammet Yeşilkaya olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimiz bize desteklerini esirgemeyerek güvenoyu verdi. Başkanımızın böylesine bir tablo karşısında arkamızda duruşu spor camiasına örnek bir hareketti. Bu yüzden kendilerine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Futbolcularımız bu süreçte değil ellerini, gövdelerini taşın altına koyarak bize güvenen yönetimimizi mahcup etmediler. KÜÇÜK DÜNYAMIZDA MUTLU OLAN BİR KULÜBÜZ Mütevazi bir bütçeyle kurulan bir takımız. Kadromuzda yaklaşık 10 tane 2000 ve daha üstü doğumlu oyuncular var. Hedefimiz yalnızca sportif başarı değil, Türk sporuna iyi bireyler ve futbolcular kazandırmak. Başkanımız ve yönetimimiz takımımıza verdiği her sözü tuttu. Bu nedenle kısa sürede güzel bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Küçük dünyamızda mutlu olan bir kulübüz. LİGDE KALMAK İSTİYORUZ Çayırovaspor olarak hedefimiz bu sezon ligde kalmak, gelecek sezon ise 3.Lig’e yükselmek. Bizim için lig şimdi başlıyor. Unutulmaması gereken bir şey var. Henüz kazanılmış bir şey yok, yalnızca 2 tane maç kazandık. Pazar günü oynayacağımız Atlasspor maçını da kazanarak 3’te 3 yapmak istiyoruz. İki haftadır verdiğimiz umut ışığı, gelecek adına yapacaklarımızın teminatıdır.
BÜYÜKERGUN’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR:

Sezona kabus gibi bir başlangıç yaparak ilk 7 maçında puan alamayan Çayırovaspor, son iki haftadan 6 puan çıkararak deyim yerindeyse “Biz daha ölmedik” mesajı verdi. Üzerindeki ölü toprağı atan yeşil siyahlıların tecrübeli Teknik Direktörü Soner Büyükergun, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Çayırovaspor Teknik Direktörü Soner Büyükergun içini Hedef Gazetesi’ne döktü. Büyükergun sezona geç başlamalarının handikabını yaşadıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi: Ligin başlamasına 10 gün kala takım kurmaya başladık. Kamp yapmadan, hazırlık karşılaşmasına çıkmadan sezona start verdik. Bizim ilk hazırlık maçımız, ligin ilk karşılaşması olan Beşyüzevlerspor maçı oldu. Transferin son gününe kadar parça parça transferler yaparak bazı oyuncularımız yalnızca 2-3 idman yaparak maça çıktılar. Fikstür gereği ilk haftalarda yüksek bütçeli takımlar ile karşı karşıya gelmek bize pahalıya mal oldu. Hiç istediğimiz bir grafik çizerek 7’de 0 sıfır çektik.

BUCA MAÇINDAN SONRA İSTİFA ETTİM

Ligin 8.haftasında oynadığımız Bucaspor maçı bizim adımıza mazereti olmayan bir karşılaşmaydı. Çünkü kadro anlamında ilk kez tam olarak hazır olduğumuz bir maça çıktık. O maçta gördüğümüz erken kırmızı kart ve sonrasında aldığımız 2-1’lik yenilgi bizim adımıza kabul edilemez bir durumdu. Ne futbolculuk ne de antrenörlük hayatımda bu zamana kadar yaşamadığım bir durum yaşadım. Allah bunu kimseye yaşatmasın. Ve nitekim bu maçın ardından istifamı yönetim kuruluna verdi. Fakat bu kararımız kabul edilmedi.

BAŞKANIMIZIN HAREKETİ SPOR CAMİASINA ÖRNEKTİR

Bu süreçte başta Kulüp Başkanımız Sayın Muhammet Yeşilkaya olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimiz bize desteklerini esirgemeyerek güvenoyu verdi. Başkanımızın böylesine bir tablo karşısında arkamızda duruşu spor camiasına örnek bir hareketti. Bu yüzden kendilerine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Futbolcularımız bu süreçte değil ellerini, gövdelerini taşın altına koyarak bize güvenen yönetimimizi mahcup etmediler.

KÜÇÜK DÜNYAMIZDA MUTLU OLAN BİR KULÜBÜZ

Mütevazi bir bütçeyle kurulan bir takımız. Kadromuzda yaklaşık 10 tane 2000 ve daha üstü doğumlu oyuncular var. Hedefimiz yalnızca sportif başarı değil, Türk sporuna iyi bireyler ve futbolcular kazandırmak. Başkanımız ve yönetimimiz takımımıza verdiği her sözü tuttu. Bu nedenle kısa sürede güzel bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Küçük dünyamızda mutlu olan bir kulübüz.

LİGDE KALMAK İSTİYORUZ

Çayırovaspor olarak hedefimiz bu sezon ligde kalmak, gelecek sezon ise 3.Lig’e yükselmek. Bizim için lig şimdi başlıyor. Unutulmaması gereken bir şey var. Henüz kazanılmış bir şey yok, yalnızca 2 tane maç kazandık. Pazar günü oynayacağımız Atlasspor maçını da kazanarak 3’te 3 yapmak istiyoruz. İki haftadır verdiğimiz umut ışığı, gelecek adına yapacaklarımızın teminatıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.