19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İSTİHDAMA YÖNELİK PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ

Darıca 14.02.2019 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İSTİHDAMA YÖNELİK PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Aslan Çimento Fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Öğlen yemeğinde de işçilerle birlikte karavana yiyen Bıyık, belediye başkanı olduğunda Darıca’da istihdama yönelik projeler geliştireceğini söyledi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan ve Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olan Aslan Çimento Fabrikasını ziyaret etti. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve SKM Başkanı Feramuz Sağlam ile birlikte Aslan Çimento’ya konuk olan Bıyık, ilk olarak Aslan Çimento Genel Müdürü Murat İdris Sela’yı ziyaret etti. Aslan Çimento’nun yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi alan Bıyık, seçim çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Aslan Çimento’nun Darıca için önemli bir kurum olduğunu ifade eden Bıyık, göreve geldikten sonra belediye ile Aslan Çimento arasında diyalogların artacağını söyledi. ‘İSTİHDAM MASASI’ PROJESİ AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, öğlen yemeğinde ise işçilerin sofrasına konuk oldu. Fabrika işçileriyle birlikte karavana yiyen Bıyık, Darıca’da özellikle işsizliği azaltmak ve herkesi iş sahibi yapabilmek için proje geliştireceklerini ifade ederek “İşçinin alın teri önemli. Belediye başkanı olduğumda herkesin iş bulabilmesi ve evine ekmek götürebilmesi için belediye olarak çalışmalar yapacağız. Belki herkese iş bulamayız ama Darıca’da işsizliği azaltmak için çalışacağız. Belediye bünyesinde kuracağımız İstihdam Masası ile iş arayanlarla işçi arayanları buluşturacağız. İŞKUR ve bölgemizdeki OSB’lerle ortak projeler geliştirerek işçi ile işveren arasında köprü kuracağız ve işsizleri iş sahibi yapmak için çalışacağız” diye konuştu.
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Aslan Çimento Fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Öğlen yemeğinde de işçilerle birlikte karavana yiyen Bıyık, belediye başkanı olduğunda Darıca’da istihdama yönelik projeler geliştireceğini söyledi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan ve Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olan Aslan Çimento Fabrikasını ziyaret etti. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve SKM Başkanı Feramuz Sağlam ile birlikte Aslan Çimento’ya konuk olan Bıyık, ilk olarak Aslan Çimento Genel Müdürü Murat İdris Sela’yı ziyaret etti. Aslan Çimento’nun yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi alan Bıyık, seçim çalışmaları hakkında da fikir alışverişinde bulundu. Aslan Çimento’nun Darıca için önemli bir kurum olduğunu ifade eden Bıyık, göreve geldikten sonra belediye ile Aslan Çimento arasında diyalogların artacağını söyledi.

‘İSTİHDAM MASASI’ PROJESİ

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, öğlen yemeğinde ise işçilerin sofrasına konuk oldu. Fabrika işçileriyle birlikte karavana yiyen Bıyık, Darıca’da özellikle işsizliği azaltmak ve herkesi iş sahibi yapabilmek için proje geliştireceklerini ifade ederek “İşçinin alın teri önemli. Belediye başkanı olduğumda herkesin iş bulabilmesi ve evine ekmek götürebilmesi için belediye olarak çalışmalar yapacağız. Belki herkese iş bulamayız ama Darıca’da işsizliği azaltmak için çalışacağız. Belediye bünyesinde kuracağımız İstihdam Masası ile iş arayanlarla işçi arayanları buluşturacağız. İŞKUR ve bölgemizdeki OSB’lerle ortak projeler geliştirerek işçi ile işveren arasında köprü kuracağız ve işsizleri iş sahibi yapmak için çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.