‘’İstikbal gençlerde’’

Gebze 06.04.2017 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’İstikbal gençlerde’’

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu üniversite gençliği ile buluştu

  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören üniversite gençliği ile bir araya geldi. İstikbalin gençlerde olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Çünkü siz bizim onurumuzsunuz. Atatürk’ün de dediği gibi İstikbal gençlerde” şeklinde konuştu.   ÖĞRETİM ÜYELERİ DE KATILDI Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ve Gebze Teknik Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyelerini Antikkapı Restaurant’ta verdiği akşam yemeğinde ağırladı. Yemeğe ayrıca Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz ve Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Arslan da katıldı.   “SOFRAMIZI BEREKETLENDİRDİNİZ” Başkan Karaosmanoğlu davette üniversite öğrencilerine yönelik bir konuşma yaptı. Sözlerine gençlere “hoşgeldiniz”  diyerek başlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Soframızı bereketlendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.   "SİZİN BİZİMN ONURUMUZSUNUZ” Gençlere olan güvenini samimi ifadelerle ortaya koyan Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında Türkiye’nin istikbalinin gençlerde olduğunu kaydetti. “Ben gençleri çok seviyorum. Çünkü siz bizim onurumuzsunuz” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Atatürk’ün de dediği gibi İstikbal gençlerde” şeklinde konuştu.   “İŞİNİZİN ENİ İYİSİ SİZ OLUN “ Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında gençlere anlamlı tavsiyelerde bulundu. Üniversitelilere hayatlarının en verimli dönemlerinde olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu şöyle konuştu: “Bu günlerinizi çok güzel değerlendirin. Hem mesleğinizle tahsilinizle yeteneğinizin uygun olduğu hangi işse birinci olun. İşinizi iyi yapın. İşinizde öncü olun, örnek, model olun. Her yerde bir adım önde olun. Kıskanmak yok ama yarışmak var. Köstek olmak yok, destek olmak var. Bunu bu yaşlarda da gelecekte de yapın. Bizim medeniyet yolculuğumuzda insanın ayağına basmak, ötekileştirmek, iftira etmek, karalamak yok. İçimizde birbirimize karşı sevgi olacak, değer vereceğiz birbirimize.”   “CUMHURBAŞKANIMIZ ÖRNEKTİR” Türkiye’nin bu konuda önemli liderleri olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da milletine aşık, dünya barışını isteyen, ezilenleri savunan ve doğruları söylemekten çekinmeyen bir lider olduğunu kaydetti. “Cumhurbaşkanımız Türkiye için büyük bir şans. Hayatını inceleyin insan sevgisiyle dolu. Açık, net, gizli yönü olmayan bir insan” dedi.   BAŞKANA TEŞEKKÜR Öte yandan yemekte üniversite gençliği adına Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinden Muhammet Yasir, Kocaeli Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Arslan ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Haluk Görgün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na üniversite gençliğinin yönelik çalışmaları için teşekkür etti. Programın KYK İl Müdürü Nedim Aslan, Başkan Karaosmanoğlu’na öğrencilerin yaptığı bir Mevlana tablosu hediye etti.
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu üniversite gençliği ile buluştu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören üniversite gençliği ile bir araya geldi. İstikbalin gençlerde olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Çünkü siz bizim onurumuzsunuz. Atatürk’ün de dediği gibi İstikbal gençlerde” şeklinde konuştu.

 

ÖĞRETİM ÜYELERİ DE KATILDI

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ve Gebze Teknik Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyelerini Antikkapı Restaurant’ta verdiği akşam yemeğinde ağırladı. Yemeğe ayrıca Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz ve Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Arslan da katıldı.

 

“SOFRAMIZI BEREKETLENDİRDİNİZ”

Başkan Karaosmanoğlu davette üniversite öğrencilerine yönelik bir konuşma yaptı. Sözlerine gençlere “hoşgeldiniz”  diyerek başlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Soframızı bereketlendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

"SİZİN BİZİMN ONURUMUZSUNUZ”

Gençlere olan güvenini samimi ifadelerle ortaya koyan Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında Türkiye’nin istikbalinin gençlerde olduğunu kaydetti. “Ben gençleri çok seviyorum. Çünkü siz bizim onurumuzsunuz” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Atatürk’ün de dediği gibi İstikbal gençlerde” şeklinde konuştu.

 

“İŞİNİZİN ENİ İYİSİ SİZ OLUN “

Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında gençlere anlamlı tavsiyelerde bulundu. Üniversitelilere hayatlarının en verimli dönemlerinde olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu şöyle konuştu: “Bu günlerinizi çok güzel değerlendirin. Hem mesleğinizle tahsilinizle yeteneğinizin uygun olduğu hangi işse birinci olun. İşinizi iyi yapın. İşinizde öncü olun, örnek, model olun. Her yerde bir adım önde olun. Kıskanmak yok ama yarışmak var. Köstek olmak yok, destek olmak var. Bunu bu yaşlarda da gelecekte de yapın. Bizim medeniyet yolculuğumuzda insanın ayağına basmak, ötekileştirmek, iftira etmek, karalamak yok. İçimizde birbirimize karşı sevgi olacak, değer vereceğiz birbirimize.”

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ ÖRNEKTİR”

Türkiye’nin bu konuda önemli liderleri olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da milletine aşık, dünya barışını isteyen, ezilenleri savunan ve doğruları söylemekten çekinmeyen bir lider olduğunu kaydetti. “Cumhurbaşkanımız Türkiye için büyük bir şans. Hayatını inceleyin insan sevgisiyle dolu. Açık, net, gizli yönü olmayan bir insan” dedi.

 

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Öte yandan yemekte üniversite gençliği adına Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinden Muhammet Yasir, Kocaeli Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Arslan ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Haluk Görgün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na üniversite gençliğinin yönelik çalışmaları için teşekkür etti. Programın KYK İl Müdürü Nedim Aslan, Başkan Karaosmanoğlu’na öğrencilerin yaptığı bir Mevlana tablosu hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.