19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İstiklal uğrunda ölmeyi göze aldılar”

Siyaset 19.05.2020 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İstiklal uğrunda ölmeyi göze aldılar”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel 19 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türel mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kurtuluş Savaşı; içinde çok büyük dersler barındıran tarihin eşsiz sayfalarından birisidir. Öyle ki en zor günlerde milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde ülkemiz işgalden kurtarılmıştır. Bütün umutların bitti zannedildiği bir noktada, şartların getirdiği her türlü zorluğa rağmen inanmış insanlar, istiklal uğrunda ölmeyi göze almışlar ve 19 Mayıs’ta bu hareketin işaret fişeği ateşlenmiştir. GENÇLERİN OMUZLARINDA YÜKSELECEK Bugün gençlerimize düşen vazife; 19 Mayıs 1919 da atılan adımla başlatılan milli mücadele ruhunu yeniden hayata geçirecek azim ve kararlılıkla çalışmak, ülkemizi aydınlık günlere taşımaktır. İnanıyorum ki bu ülke idealist, vatansever, değerlerine sahip çıkan gençlerin omuzlarında yükselecek, Yeniden Büyük Türkiye ideali böylece hayat bulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyor, bu ülke için can vermiş bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel 19 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türel mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kurtuluş Savaşı; içinde çok büyük dersler barındıran tarihin eşsiz sayfalarından birisidir. Öyle ki en zor günlerde milletimizin azim ve kararlılığı sayesinde ülkemiz işgalden kurtarılmıştır. Bütün umutların bitti zannedildiği bir noktada, şartların getirdiği her türlü zorluğa rağmen inanmış insanlar, istiklal uğrunda ölmeyi göze almışlar ve 19 Mayıs’ta bu hareketin işaret fişeği ateşlenmiştir.

GENÇLERİN OMUZLARINDA YÜKSELECEK

Bugün gençlerimize düşen vazife; 19 Mayıs 1919 da atılan adımla başlatılan milli mücadele ruhunu yeniden hayata geçirecek azim ve kararlılıkla çalışmak, ülkemizi aydınlık günlere taşımaktır. İnanıyorum ki bu ülke idealist, vatansever, değerlerine sahip çıkan gençlerin omuzlarında yükselecek, Yeniden Büyük Türkiye ideali böylece hayat bulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyor, bu ülke için can vermiş bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.