İSTİKRAR DEVAM ETMELİ

Spor 02.05.2016 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İSTİKRAR DEVAM ETMELİ

İSTİKRAR DEVAM ETMELİ

2015-2016 sezonunu tamamlayan Darıca Gençlerbirliği’nde gözler yönetime çevrildi. Kulüp Başkanı Abdullah Örs’ün göreve devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken, kamuoyu Başkan Örs’ün devam etmesinden yana… BÜYÜK EMEKLER HARCADI Sezon başından bu yana büyük emekler harcayan, maddi ve manevi olmak üzere hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, psikolojik olarak zor geçen haftalarda kulüp tesislerinde adeta üs kurarak takımı motive edici adımlar atan Başkan Örs, emeklerinin karşılığını sportif anlamda alamasa da idari anlamda attığı adımlarla Darıca G.B’nin geleceği için ışık verdi. ÖNEMLİ TECRÜBELER EDİNDİ Uzun yıllardır Darıca G.B yönetiminde yer alan ve bu sezon da başkanlık koltuğuna oturan Başkan Abdullah Örs, bu süreçte kuşkusuz önemli tecrübeler edindi. Kısa sürede iyi bir trent yakalayan, sadece A takımı değil, alt yapıya da büyük destek veren Başkan Örs, sarı yeşilli camiada özlenen heyecanı yeniden kazandırdı. ALT YAPIYI GERİ PLANA ATMADI Alt yapıda çalışan antrenör ve personellerin maaşlarını aksatmayan, alt yapıya ihtiyaç duyduğu gerekli malzemeleri eksiksiz tamamlayarak, örnek bir başkan profili çizen Örs, Darıca G.B’nin geleceği olan alt yapıya hem heyecan hem umut aşıladı. Darıca G.B’nin her sezon alt yapıdan en az 3-4 oyuncu çıkarması için gerekli adımları atan Örs, büyük taktir topladı. KARABACAK İSTİKRAR’DAN YANA Zor bir sezonu geride bırakan Abdullah Örs’ün başkanlık görevine devam etmesi kuşkusuz sportif başarılara da yelken açacaktır. Başarıda istikrarın önemine vurgu yapan Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın, Abdullah Örs’ü göreve devam etmesi noktasında ikna etmesi, Darıca G.B’nin geleceğine ışık tutacaktır.
İSTİKRAR DEVAM ETMELİ

2015-2016 sezonunu tamamlayan Darıca Gençlerbirliği’nde gözler yönetime çevrildi. Kulüp Başkanı Abdullah Örs’ün göreve devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken, kamuoyu Başkan Örs’ün devam etmesinden yana…

BÜYÜK EMEKLER HARCADI

Sezon başından bu yana büyük emekler harcayan, maddi ve manevi olmak üzere hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, psikolojik olarak zor geçen haftalarda kulüp tesislerinde adeta üs kurarak takımı motive edici adımlar atan Başkan Örs, emeklerinin karşılığını sportif anlamda alamasa da idari anlamda attığı adımlarla Darıca G.B’nin geleceği için ışık verdi.

ÖNEMLİ TECRÜBELER EDİNDİ

Uzun yıllardır Darıca G.B yönetiminde yer alan ve bu sezon da başkanlık koltuğuna oturan Başkan Abdullah Örs, bu süreçte kuşkusuz önemli tecrübeler edindi. Kısa sürede iyi bir trent yakalayan, sadece A takımı değil, alt yapıya da büyük destek veren Başkan Örs, sarı yeşilli camiada özlenen heyecanı yeniden kazandırdı.

ALT YAPIYI GERİ PLANA ATMADI

Alt yapıda çalışan antrenör ve personellerin maaşlarını aksatmayan, alt yapıya ihtiyaç duyduğu gerekli malzemeleri eksiksiz tamamlayarak, örnek bir başkan profili çizen Örs, Darıca G.B’nin geleceği olan alt yapıya hem heyecan hem umut aşıladı. Darıca G.B’nin her sezon alt yapıdan en az 3-4 oyuncu çıkarması için gerekli adımları atan Örs, büyük taktir topladı.

KARABACAK İSTİKRAR’DAN YANA

Zor bir sezonu geride bırakan Abdullah Örs’ün başkanlık görevine devam etmesi kuşkusuz sportif başarılara da yelken açacaktır. Başarıda istikrarın önemine vurgu yapan Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın, Abdullah Örs’ü göreve devam etmesi noktasında ikna etmesi, Darıca G.B’nin geleceğine ışık tutacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.