İstişarede Akçay krizi

Darıca 07.01.2018 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İstişarede Akçay krizi

DARICA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI’NIN İSTİŞARE TOPLANTISINDA İLGİNÇ DİYALOGLAR YAŞANDI

Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği İstişare Kurulu Toplantısı Cuma akşamı sahilde konuşlu Belediye Sosyal Tesisi’nde gerçekleşti. Düzenlenen toplantıya Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık,Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe  icra ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle yönetimleri ve partinin geçmiş dönemlerinde de görev yapan isimler katıldı. AKÇAY’IN ELEŞTİRİLERİ GERDİ Darıca Belediye Meclis Üyesi Köksal Akçay’ın istişare kurulu toplantısında söz alarak yaptığı eleştiriler toplantının gerilmesine neden oldu. İbrahim Karaosmanoğlu’nun bulunmadığı bu toplantıda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca’da ki hizmetlerinin yetersizliğini, diğer ilçelere olan hizmet dağılımından Darıca’nın yeteri kadar pay alamadığını dile getiren Meclis Üyesi Köksal Akçay’a İl Başkanı Şemsettin Ceyhan cevap verdi. Bazı partililer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Darıca’da plajları hayata geçirmesi, özellikle Bayramoğlu’nun o eski cazibeli günlerine dönmesi yönünde büyük emekler verdiğini, atık suların denizleri kirletmemesi için 60 Trilyon TL bedelindeki kolektörün hayata geçirildiğini, yine Yelkenkaya’dan Dudayev Park’a uzanan kanal çalışması yatırımlarının yapıldığını ifade ederek, Büyükşehir Belediyesinin ilçeye olan yatırımlarının önemine değindiler. CEYHAN, BU ELEŞTİRİLERİ KARAOSMANOĞLU BAŞKANA YAPARSIN Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’da Darıca’nın büyükşehir hizmetlerine ilişkin eleştiri ve soruları Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na yöneltilmesinin doğru olacağını kendisinin bulunmadığı ortamda kendisi ile ilgili soru ve eleştirilerin yapılmasının doğru olmadığının altını çizdi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta Akçay’ın bu eleştirilerine ilişkin, “Darıca Belediyesi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde bir çalışma güzergahımız var. İbrahim Ağabey hizmet ve çalışmalarını Darıca için de hayata geçirmiştir hizmetlerini yansıtmaya da devam edecektir.”dedi. GÜNDEM KONULARI VE 2019 KONUŞULDU Toplantıda Vekil Yaman, İl Başkanı Ceyhan, Belediye Başkanı karabacak ve İlçe Başkanı Bıyık partililere yönelik konuşmalar yapmasının ardından karşılıklı sohbet havasında geçen bir istişarek kurulu oturumu gerçekleşti. Konuşmacılar 2019 seçimlerine yönelik hedeflerin öneminden ve bu hedefe ulaşmak için yine parti teşkilatları olarak sahada önceki dönemlere göre çok daha fazla çaba sarfedilmesi gerektiğinin altını çizdiler. Ayrıca Kudüs, FETÖ ile mücadele ve yerel siyasette toplantının gündem maddeleri arasında yer aldı.  
DARICA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI’NIN İSTİŞARE TOPLANTISINDA İLGİNÇ DİYALOGLAR YAŞANDI

Darıca Ak parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği İstişare Kurulu Toplantısı Cuma akşamı sahilde konuşlu Belediye Sosyal Tesisi’nde gerçekleşti.

Düzenlenen toplantıya Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık,Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe  icra ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle yönetimleri ve partinin geçmiş dönemlerinde de görev yapan isimler katıldı.

AKÇAY’IN ELEŞTİRİLERİ GERDİ

Darıca Belediye Meclis Üyesi Köksal Akçay’ın istişare kurulu toplantısında söz alarak yaptığı eleştiriler toplantının gerilmesine neden oldu. İbrahim Karaosmanoğlu’nun bulunmadığı bu toplantıda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca’da ki hizmetlerinin yetersizliğini, diğer ilçelere olan hizmet dağılımından Darıca’nın yeteri kadar pay alamadığını dile getiren Meclis Üyesi Köksal Akçay’a İl Başkanı Şemsettin Ceyhan cevap verdi. Bazı partililer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Darıca’da plajları hayata geçirmesi, özellikle Bayramoğlu’nun o eski cazibeli günlerine dönmesi yönünde büyük emekler verdiğini, atık suların denizleri kirletmemesi için 60 Trilyon TL bedelindeki kolektörün hayata geçirildiğini, yine Yelkenkaya’dan Dudayev Park’a uzanan kanal çalışması yatırımlarının yapıldığını ifade ederek, Büyükşehir Belediyesinin ilçeye olan yatırımlarının önemine değindiler.

CEYHAN, BU ELEŞTİRİLERİ KARAOSMANOĞLU BAŞKANA YAPARSIN

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’da Darıca’nın büyükşehir hizmetlerine ilişkin eleştiri ve soruları Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na yöneltilmesinin doğru olacağını kendisinin bulunmadığı ortamda kendisi ile ilgili soru ve eleştirilerin yapılmasının doğru olmadığının altını çizdi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta Akçay’ın bu eleştirilerine ilişkin, “Darıca Belediyesi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde bir çalışma güzergahımız var. İbrahim Ağabey hizmet ve çalışmalarını Darıca için de hayata geçirmiştir hizmetlerini yansıtmaya da devam edecektir.”dedi.

GÜNDEM KONULARI VE 2019 KONUŞULDU

Toplantıda Vekil Yaman, İl Başkanı Ceyhan, Belediye Başkanı karabacak ve İlçe Başkanı Bıyık partililere yönelik konuşmalar yapmasının ardından karşılıklı sohbet havasında geçen bir istişarek kurulu oturumu gerçekleşti. Konuşmacılar 2019 seçimlerine yönelik hedeflerin öneminden ve bu hedefe ulaşmak için yine parti teşkilatları olarak sahada önceki dönemlere göre çok daha fazla çaba sarfedilmesi gerektiğinin altını çizdiler. Ayrıca Kudüs, FETÖ ile mücadele ve yerel siyasette toplantının gündem maddeleri arasında yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.