19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İSU Çıtayı Yükseltti

Kocaeli 04.10.2018 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İSU Çıtayı Yükseltti

Kocaeli’de suyun teminatı olan İSU  Genel Müdürlüğü, yaptığı akılcı, modern ve yerinde yatırımlarla Su Kanal İdarelerinin hizmet çıtasını yukarılara çekmiş olmanın gururunu yaşıyor. Başarının bir ekip işi olduğunun bilincinde olan Kurum, ekip çalışmasının en önemli unsuru olan personelinin eğitim kalitesini yükselmek için kendilerini geliştirme noktasında, her türlü teşvik ve desteği sağlıyor. 3 DOKTOR 104 YÜKSEK LİSANSLI ÇALIŞAN Yüzde 40 oranında; doktora, yüksek lisans, lisans ve ön lisans mezunu çalışanı bulunan Kurumda, yönetici ve personelin eğitim kalitesine yönelik seminerler, kurslar, yüksek lisans eğitim programları yürütülüyor. Bin 600 personeli ile hizmetlerini aksatmadan yürüten İSU’da, yöneticiler dahil olmak üzere  toplamda 104 personel yüksek lisans 3 personel ise  doktor olarak hizmet veriyor 26 PERSONEL EĞİTİME BAŞLADI İSU Genel Müdürlüğü, altyapı ve işletmecilik hizmetleri sunduğu şehirde stratejik hedeflerin ışığında personelin bilgi, birikim ve eğitim seviyelerinin yükseltilmesi için lisansüstü eğitim programlarını desteklemekte ve teşvik etmektedir. Kendi imkânları ile yüksek lisans yapan personelin yanı sıra Gebze Teknik (GTÜ) ve Kocaeli Üniversiteleri ile de yüksek lisans eğitim programları yürütülüyor. Bu kapsamda iki üniversite ile protokoller imzalandı. GTÜ ile yapılan işbirliği kapsamında 2015 yılından bu yana, Sosyal Bilimler alanında, ikinci öğretim yüksek lisans programları yürütülüyor. İki program halinde yürütülen yüksek lisans programında işletme ve inşaat mühendisliği alanında eğitim veriliyor. Protokol çerçevesinde şu ana kadar 48 personel yüksek lisans yaptı. 2018 - 2019 Akademik dönemde işletme ve mühendislik alanında iki grup halinde 26 personel eğitim görmeye başladı. GTÜ’ÜN UZMAN HOCALARINDAN EĞİTİM İSU Genel Müdürlüğü Merkez Laboratuvarı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlere, yoğun iş programlarına rağmen ilgi ile katılan personele GTÜ’nün uzman hocaları tarafından eğitim veriliyor. Eğitimin sonunda bitirme ödevi ile birlikte mezun olacak olan yönetici ve personele yüksek lisans belgeleri verilecektir. İSU Genel Müdürlüğü, personelin eğitimi konusuna çok fazla önem veriyor. Hızla değişen dünyaya ayak uydurmak adına yaşanan bu değişime kayıtsız kalmak istemeyen Kurum, “teknoloji yerlileri” olarak yetişen yeni neslin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına gerekli tedbirleri alıyor. Kurum inovatif projelere imza atarken eğitim kalitesi yüksek personeli ile şehre hizmet vermeye devam edecektir.

Kocaeli’de suyun teminatı olan İSU  Genel Müdürlüğü, yaptığı akılcı, modern ve yerinde yatırımlarla Su Kanal İdarelerinin hizmet çıtasını yukarılara çekmiş olmanın gururunu yaşıyor. Başarının bir ekip işi olduğunun bilincinde olan Kurum, ekip çalışmasının en önemli unsuru olan personelinin eğitim kalitesini yükselmek için kendilerini geliştirme noktasında, her türlü teşvik ve desteği sağlıyor.

3 DOKTOR 104 YÜKSEK LİSANSLI ÇALIŞAN

Yüzde 40 oranında; doktora, yüksek lisans, lisans ve ön lisans mezunu çalışanı bulunan Kurumda, yönetici ve personelin eğitim kalitesine yönelik seminerler, kurslar, yüksek lisans eğitim programları yürütülüyor. Bin 600 personeli ile hizmetlerini aksatmadan yürüten İSU’da, yöneticiler dahil olmak üzere  toplamda 104 personel yüksek lisans 3 personel ise  doktor olarak hizmet veriyor

26 PERSONEL EĞİTİME BAŞLADI

İSU Genel Müdürlüğü, altyapı ve işletmecilik hizmetleri sunduğu şehirde stratejik hedeflerin ışığında personelin bilgi, birikim ve eğitim seviyelerinin yükseltilmesi için lisansüstü eğitim programlarını desteklemekte ve teşvik etmektedir. Kendi imkânları ile yüksek lisans yapan personelin yanı sıra Gebze Teknik (GTÜ) ve Kocaeli Üniversiteleri ile de yüksek lisans eğitim programları yürütülüyor. Bu kapsamda iki üniversite ile protokoller imzalandı. GTÜ ile yapılan işbirliği kapsamında 2015 yılından bu yana, Sosyal Bilimler alanında, ikinci öğretim yüksek lisans programları yürütülüyor. İki program halinde yürütülen yüksek lisans programında işletme ve inşaat mühendisliği alanında eğitim veriliyor. Protokol çerçevesinde şu ana kadar 48 personel yüksek lisans yaptı. 2018 - 2019 Akademik dönemde işletme ve mühendislik alanında iki grup halinde 26 personel eğitim görmeye başladı.

GTÜ’ÜN UZMAN HOCALARINDAN EĞİTİM

İSU Genel Müdürlüğü Merkez Laboratuvarı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlere, yoğun iş programlarına rağmen ilgi ile katılan personele GTÜ’nün uzman hocaları tarafından eğitim veriliyor. Eğitimin sonunda bitirme ödevi ile birlikte mezun olacak olan yönetici ve personele yüksek lisans belgeleri verilecektir. İSU Genel Müdürlüğü, personelin eğitimi konusuna çok fazla önem veriyor. Hızla değişen dünyaya ayak uydurmak adına yaşanan bu değişime kayıtsız kalmak istemeyen Kurum, “teknoloji yerlileri” olarak yetişen yeni neslin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına gerekli tedbirleri alıyor. Kurum inovatif projelere imza atarken eğitim kalitesi yüksek personeli ile şehre hizmet vermeye devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.