GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İSU’dan AFAD eğitimi!

Kocaeli 21.11.2019 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İSU’dan AFAD eğitimi!

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından İSU Genel Müdürlüğü yönetici ve personellerine “Kurumsal ve Bireysel Afet Hazırlıkları” konulu bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. (AFAD) Kocaeli İl Müdürü Salim Tekoğul, tarafından gerçekleştirilen sunumda Türkiye Afet ve Müdahale Planı (TAMP) kapsamında destek çözüm ortağı İSU’nun kurumsal olarak görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi. İSU Genel Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen sunuma İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ile birlikte kurum yönetici ve personelleri katıldı. Muhtemel bir afet durumunda kurum ve birey olarak neler yapılması gerektiği hakkında bilgiler veren AFAD Kocaeli il Müdürü Salim Tekoğul, ”Afet ve acil durum zamanlarında kurumların ve bireylerin neler yapabileceğiyle ilgili bilgi sahibi olmasına çok önem veriyoruz. Bu nedenle AFAD olarak, destek çözüm ortağı kurumlara ve personellerimize görev ve sorumluluklarının önemini aktarıyoruz.” diye konuştu. EĞİTİMLİ VATANDAŞLARA İHTİYAÇ VAR AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’un ardından konuşan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Kocaeli’de 17 Ağustos 1999 depremini yaşadık. Ben o dönemde belediyede çalışıyordum ve çadır kent görevlisiydim. Afet anlarında canına ve malına zarar gelmeyen ve eğitimli vatandaşlarımıza çok büyük ihtiyaç olmaktadır.” dedi. Afetlere karşı personellerine çeşitli eğitimler ve teorik uygulamalar ile destek verdiklerini hatırlatan Genel Müdür Ali Sağlık, Kurum olarak afet anlarında çok büyük sorumluluklarının olduğunu ve afetlere her zaman hazır olunması gerektiğini söyledi. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’a paylaşmış olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederek günün anısına ebru tablo hediye etti.

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından İSU Genel Müdürlüğü yönetici ve personellerine “Kurumsal ve Bireysel Afet Hazırlıkları” konulu bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

(AFAD) Kocaeli İl Müdürü Salim Tekoğul, tarafından gerçekleştirilen sunumda Türkiye Afet ve Müdahale Planı (TAMP) kapsamında destek çözüm ortağı İSU’nun kurumsal olarak görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi. İSU Genel Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen sunuma İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ile birlikte kurum yönetici ve personelleri katıldı. Muhtemel bir afet durumunda kurum ve birey olarak neler yapılması gerektiği hakkında bilgiler veren AFAD Kocaeli il Müdürü Salim Tekoğul, ”Afet ve acil durum zamanlarında kurumların ve bireylerin neler yapabileceğiyle ilgili bilgi sahibi olmasına çok önem veriyoruz. Bu nedenle AFAD olarak, destek çözüm ortağı kurumlara ve personellerimize görev ve sorumluluklarının önemini aktarıyoruz.” diye konuştu.

EĞİTİMLİ VATANDAŞLARA İHTİYAÇ VAR

AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’un ardından konuşan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Kocaeli’de 17 Ağustos 1999 depremini yaşadık. Ben o dönemde belediyede çalışıyordum ve çadır kent görevlisiydim. Afet anlarında canına ve malına zarar gelmeyen ve eğitimli vatandaşlarımıza çok büyük ihtiyaç olmaktadır.” dedi. Afetlere karşı personellerine çeşitli eğitimler ve teorik uygulamalar ile destek verdiklerini hatırlatan Genel Müdür Ali Sağlık, Kurum olarak afet anlarında çok büyük sorumluluklarının olduğunu ve afetlere her zaman hazır olunması gerektiğini söyledi. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’a paylaşmış olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederek günün anısına ebru tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.