19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İsu'dan Dezenfeksiyon Sistemi

Kocaeli 11.03.2016 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İsu'dan Dezenfeksiyon Sistemi

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Kandıra Dudutepe, Gebze Denizli ve Kartepe Avluburun İçmesuyu Arıtma Tesisleri'nde arıtılan içme suyunun renk, koku, tat ve lezzet kalitesini artırmak için dezenfeksiyon sistemini devreye aldı.

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü,  Kandıra Dudutepe,  Gebze  Denizli ve  Kartepe Avluburun İçmesuyu Arıtma Tesisleri'nde arıtılan içme suyunun renk, koku, tat ve lezzet kalitesini artırmak için dezenfeksiyon sistemini devreye aldı. İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, yaptığı açıklamada, kurum olarak içme suyu kalitesine önem verdiklerini vurgulayarak,  Türkiye'nin en önemli şebeke sularından birini korumak için her türlü teknolojiden yararlandıklarını belirtti. Kurum olarak teknolojik yenilikleri yakından takip ettiklerini aktaran Bayram, şunları kaydetti:  "Bizim için su çok önemlidir.  Kocaeli'nde su musluktan içilir. Bu su da ülkemizin en iyi 5 şebeke suyundan birisidir. Bunu korumak için de binlerce kilometre uzunluğunda hat yeniledik, arıtma tesisleri inşa ettik. Modern ve akredite laboratuvarlar kurarak sürekli kontrol ve denetim altında bulunduruyoruz. Ayrıca, teknolojik yenilikleri yakından takip ederek üç arıtma tesisinde dezenfeksiyon sistemi kurduk. Yakın zamanda devreye aldığımız sistemler ile suyun kalitesini artırdık. Renk, koku,tat ve damak kalitesi ile birlikte insanlarımız gönül rahatlığıyla suyunu içebiliyor. Bizim için suyun olduğu gibi insan sağlığı da çok önemlidir."
Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Kandıra Dudutepe, Gebze Denizli ve Kartepe Avluburun İçmesuyu Arıtma Tesisleri'nde arıtılan içme suyunun renk, koku, tat ve lezzet kalitesini artırmak için dezenfeksiyon sistemini devreye aldı.

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü,  Kandıra Dudutepe,  Gebze  Denizli ve  Kartepe Avluburun İçmesuyu Arıtma Tesisleri'nde arıtılan içme suyunun renk, koku, tat ve lezzet kalitesini artırmak için dezenfeksiyon sistemini devreye aldı.

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, yaptığı açıklamada, kurum olarak içme suyu kalitesine önem verdiklerini vurgulayarak,  
Türkiye'nin en önemli şebeke sularından birini korumak için her türlü teknolojiden yararlandıklarını belirtti.

Kurum olarak teknolojik yenilikleri yakından takip ettiklerini aktaran Bayram, şunları kaydetti: 

"Bizim için su çok önemlidir.  
Kocaeli'nde su musluktan içilir. Bu su da ülkemizin en iyi 5 şebeke suyundan birisidir. Bunu korumak için de binlerce kilometre uzunluğunda hat yeniledik, arıtma tesisleri inşa ettik. Modern ve akredite laboratuvarlar kurarak sürekli kontrol ve denetim altında bulunduruyoruz. Ayrıca, teknolojik yenilikleri yakından takip ederek üç arıtma tesisinde dezenfeksiyon sistemi kurduk. Yakın zamanda devreye aldığımız sistemler ile suyun kalitesini artırdık. Renk, koku,tat ve damak kalitesi ile birlikte insanlarımız gönül rahatlığıyla suyunu içebiliyor. Bizim için suyun olduğu gibi insan sağlığı da çok önemlidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.