İSU'dan Uyarı!

Kocaeli 14.12.2018 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İSU'dan Uyarı!

Kocaeli'nin yüksek kesimleri kar yağışı ve soğuk havanın etkisi altına girdi. Buna bağlı olarak donma tehlikesi olan sayaçlar için İSU vatandaşı uyardı.

Kocaeli'nin yüksek kesimleri kar yağışı ve soğuk havanın etkisi altına girdi. Buna ek olarak sıcaklıkların düşmesinden dolayı, açık ortamlarda bulunan su sayaçlarının donma tehlikesine karşı korunmaları gerekmektedir. İSU böyle bir duruma karşı vatandaşa ne yapması gerektiği konusunda bazı bilgiler verdi. ŞUNLARI YAPIN Kışın iyice kendini htirmesi ile beraber bazı sorunlarda her an kapımızı çalabilir. Bunlardan biride su sayaçlarının donma tehlikesi. Bu tehlikeye karşı İSU Genel Müdürlüğü neler yapılması konusunda bilgilendirici bir yazı yayınladı. Buna göre eğer su sayacınız dondu ise, sayaçlar soğuğu geçirmeyecek şekilde talaş ve cam yünü destekli malzemeler ile sarılmalıdır. İSU’YA BİLDİRİN Alınan önlemlere rağmen su sayacı donmuş ise üzerine kesinlikle sıcak su dökülmemesi ve herhangi bir şekilde ısıtılmaması uyarısında bulunan İSU, böyle bir durumda kendilerini 185 arıza ihbar hattından arayabileceklerini de belirtti.  
Kocaeli'nin yüksek kesimleri kar yağışı ve soğuk havanın etkisi altına girdi. Buna bağlı olarak donma tehlikesi olan sayaçlar için İSU vatandaşı uyardı.

Kocaeli'nin yüksek kesimleri kar yağışı ve soğuk havanın etkisi altına girdi. Buna ek olarak sıcaklıkların düşmesinden dolayı, açık ortamlarda bulunan su sayaçlarının donma tehlikesine karşı korunmaları gerekmektedir. İSU böyle bir duruma karşı vatandaşa ne yapması gerektiği konusunda bazı bilgiler verdi.

ŞUNLARI YAPIN

Kışın iyice kendini htirmesi ile beraber bazı sorunlarda her an kapımızı çalabilir. Bunlardan biride su sayaçlarının donma tehlikesi. Bu tehlikeye karşı İSU Genel Müdürlüğü neler yapılması konusunda bilgilendirici bir yazı yayınladı. Buna göre eğer su sayacınız dondu ise, sayaçlar soğuğu geçirmeyecek şekilde talaş ve cam yünü destekli malzemeler ile sarılmalıdır.

İSU’YA BİLDİRİN

Alınan önlemlere rağmen su sayacı donmuş ise üzerine kesinlikle sıcak su dökülmemesi ve herhangi bir şekilde ısıtılmaması uyarısında bulunan İSU, böyle bir durumda kendilerini 185 arıza ihbar hattından arayabileceklerini de belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.