İSU DARICA'DA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Darıca 25.12.2015 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İSU DARICA'DA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kocaeli genelinde son 11 yılda 362 km uzunluğunda yeni yağmursuyu hattı yaparak işletmeye alan İSU Genel Müdürlüğü, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki iki caddede yağmursuyu hattı inşa ediyor.

Kocaeli genelinde son 11 yılda 362 km uzunluğunda yeni yağmursuyu hattı yaparak işletmeye alan İSU Genel Müdürlüğü, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki iki caddede yağmursuyu hattı inşa ediyor. Caddelerin yüzey sularını toplamak için toplam 1.1 km uzunluğunda boru hattı döşenecek.   İSU Genel Müdürlüğü, yatırım programı kapsamında İl genelinde 38 ayrı projenin inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Bu projelerden birisi de Darıca'da gerçekleştiriliyor. Darıca Rauf Orbay ve Genç Osman Caddeleri’nde ani yağışlarda oluşan yüzey sularını toplamak için yağmursuyu projesi yapılıyor. Yoğun yerleşim alanının bulunduğu bölgenin yüzey sularını toplamak için 1400 ile 500 mm çaplarında betonarme borular kullanılıyor.   İki caddede toplam 1.1 km uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ediliyor.İnşaat çalışmaları süren projenin, önümüzdeki ay içinde tamamlanması hedefleniyor. Bölgenin yağmursuyu problemlerinden kurtaracak olan proje 700 bin TL’ye mal olacak.
Kocaeli genelinde son 11 yılda 362 km uzunluğunda yeni yağmursuyu hattı yaparak işletmeye alan İSU Genel Müdürlüğü, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki iki caddede yağmursuyu hattı inşa ediyor.

Kocaeli genelinde son 11 yılda 362 km uzunluğunda yeni yağmursuyu hattı yaparak işletmeye alan İSU Genel Müdürlüğü, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki iki caddede yağmursuyu hattı inşa ediyor. Caddelerin yüzey sularını toplamak için toplam 1.1 km uzunluğunda boru hattı döşenecek.
 
İSU Genel Müdürlüğü, yatırım programı kapsamında İl genelinde 38 ayrı projenin inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Bu projelerden birisi de Darıca'da gerçekleştiriliyor. Darıca Rauf Orbay ve Genç Osman Caddeleri’nde ani yağışlarda oluşan yüzey sularını toplamak için yağmursuyu projesi yapılıyor. Yoğun yerleşim alanının bulunduğu bölgenin yüzey sularını toplamak için 1400 ile 500 mm çaplarında betonarme borular kullanılıyor.
 
İki caddede toplam 1.1 km uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa ediliyor.İnşaat çalışmaları süren projenin, önümüzdeki ay içinde tamamlanması hedefleniyor. Bölgenin yağmursuyu problemlerinden kurtaracak olan proje 700 bin TL’ye mal olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.