İSU DİLOVASI'NDA “SU VE ÇEVRE BİLİNCİ” EĞİTİMİ VERDİ

Dilovası 15.02.2016 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İSU DİLOVASI'NDA “SU VE ÇEVRE BİLİNCİ” EĞİTİMİ VERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli’ndeki ilk ve ortaokullar İle bilgi evlerinde “Su ve Çevre Bilinci” eğitimlerini sürdürüyor.

 İzmit ve Dilovası’ndaki okul ve bilgi evlerinde düzenlenen programlarda toplam 700 öğretmen ve öğrenciye eğitimler verildi. İnsan ve canlı hayatın vazgeçilmezi olan su ve çevrenin korunması için yatırımlar gerçekleştirerek çağdaş ve modern işletmecilik anlayışı ile yöneten İSU Genel Müdürlüğü, özellikle genç neslin bilinçlenmesi için birkaç yıldır okullarda, çeşitli kurum ve kuruluşlarda “Su ve Çevre Bilinci “ seminerleri düzenliyor. Kurumun İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca organize edilen eğitim seminerlerinde, yapılan içmesuyu, kanalizasyon, yağmursuyu ve arıtma tesisi yatırımları ile çevrenin korunması için gerçekleştirilen proje ve uygulamalar hakkında bilgiler veriliyor. Yeni yıl ile birlikte eğitimlerini sürdüren Kurum,İzmit Ford Otosan ve Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulları ile Dilovası Sezai Karakoç ve Mimar Sinan Bilgievleri’nde eğitim gören 5 ve 6.sınıf öğrencilerine suyun bilinçli kullanılması ile çevrenin korunması için eğitimler verildi. Eğitimlerin ardından Kocaeli Yaşam Sanat Akademisi oyuncuları tarafından su ve çevrenin korunması tiyatro gösterisi ile uygulamalı olarak anlatıldı. Oyunlara yer yer dahil olan öğrenciler, su ve çevrenin korunmasını eğlenerek öğrendiler. Okul ve Bilgievleri’ ndeki toplam 700 öğretmen ve öğrenciye verilen eğitimlerin sonunda İSU Genel Müdürlüğü tarafından çeşitli broşür ve hediyelerden oluşan çanta verildi. Seminerler, okulların önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. İSU Genel Müdürlüğü, “Su ve Çevre Bilinci” seminerlerini belirlenen programlar çerçevesinde diğer okullarda sürdürecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli’ndeki ilk ve ortaokullar İle bilgi evlerinde “Su ve Çevre Bilinci” eğitimlerini sürdürüyor.

 İzmit ve Dilovası’ndaki okul ve bilgi evlerinde düzenlenen programlarda toplam 700 öğretmen ve öğrenciye eğitimler verildi.

İnsan ve canlı hayatın vazgeçilmezi olan su ve çevrenin korunması için yatırımlar gerçekleştirerek çağdaş ve modern işletmecilik anlayışı ile yöneten İSU Genel Müdürlüğü, özellikle genç neslin bilinçlenmesi için birkaç yıldır okullarda, çeşitli kurum ve kuruluşlarda “Su ve Çevre Bilinci “ seminerleri düzenliyor. Kurumun İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca organize edilen eğitim seminerlerinde, yapılan içmesuyu, kanalizasyon, yağmursuyu ve arıtma tesisi yatırımları ile çevrenin korunması için gerçekleştirilen proje ve uygulamalar hakkında bilgiler veriliyor.

Yeni yıl ile birlikte eğitimlerini sürdüren Kurum,İzmit Ford Otosan ve Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulları ile Dilovası Sezai Karakoç ve Mimar Sinan Bilgievleri’nde eğitim gören 5 ve 6.sınıf öğrencilerine suyun bilinçli kullanılması ile çevrenin korunması için eğitimler verildi. Eğitimlerin ardından Kocaeli Yaşam Sanat Akademisi oyuncuları tarafından su ve çevrenin korunması tiyatro gösterisi ile uygulamalı olarak anlatıldı. Oyunlara yer yer dahil olan öğrenciler, su ve çevrenin korunmasını eğlenerek öğrendiler.

Okul ve Bilgievleri’ ndeki toplam 700 öğretmen ve öğrenciye verilen eğitimlerin sonunda İSU Genel Müdürlüğü tarafından çeşitli broşür ve hediyelerden oluşan çanta verildi. Seminerler, okulların önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. İSU Genel Müdürlüğü, “Su ve Çevre Bilinci” seminerlerini belirlenen programlar çerçevesinde diğer okullarda sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.