19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İSU ile kesintilerin çözümü için görüştük!”

Kocaeli 10.10.2020 - 14:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İSU ile kesintilerin çözümü için görüştük!”

VALİ YAVUZ’DAN GEBZE’DEKİ SU KESİNTİLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebzeli bir vatandaşın su kesintileri ile ilgili şikayetinin ardından Gebze’de yaşanan su sorununun çözümü noktasında İSU ile görüştüğünü ve sorunun çözüleceğini açıkladı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebzeli bir vatandaşın, “Bu yağmurlu, bereketli günde Gebze halkı olarak yine su kesintisi yaşıyoruz. Bu kaçıncı serzeniş ve şikayetimiz? Sayısını unuttuk. İSU, halkın ihtiyaçlarına cevap veremiyor. Vatandaş olarak her ay su kesintisi yaşamaktan bıktık. Kimse bir çözüm getiremeyecek mi?” şikayetinin ardından Gebze’deki su sorununun çözümü için İSU ile görüştüğünü ifade etti. Vali Yavuz, İSU ile yapmış olduğu görüşmede sorunun çözümüne yönelik atılan adımlar hakkında şu ifadelere yer verdi; “İSU’yu bu hafta ziyaret ettim. Gebze’nin su sorununu kökten çözecek yatırımının devam ettiğini ve bittiğinde hiç bir sorunum kalmayacağı bilgisini aldım.”
VALİ YAVUZ’DAN GEBZE’DEKİ SU KESİNTİLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebzeli bir vatandaşın su kesintileri ile ilgili şikayetinin ardından Gebze’de yaşanan su sorununun çözümü noktasında İSU ile görüştüğünü ve sorunun çözüleceğini açıkladı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebzeli bir vatandaşın, “Bu yağmurlu, bereketli günde Gebze halkı olarak yine su kesintisi yaşıyoruz. Bu kaçıncı serzeniş ve şikayetimiz? Sayısını unuttuk. İSU, halkın ihtiyaçlarına cevap veremiyor. Vatandaş olarak her ay su kesintisi yaşamaktan bıktık. Kimse bir çözüm getiremeyecek mi?” şikayetinin ardından Gebze’deki su sorununun çözümü için İSU ile görüştüğünü ifade etti. Vali Yavuz, İSU ile yapmış olduğu görüşmede sorunun çözümüne yönelik atılan adımlar hakkında şu ifadelere yer verdi; “İSU’yu bu hafta ziyaret ettim. Gebze’nin su sorununu kökten çözecek yatırımının devam ettiğini ve bittiğinde hiç bir sorunum kalmayacağı bilgisini aldım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.