GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İSU, ‘Korona’ya rağmen sahada

Kocaeli 31.03.2020 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İSU, ‘Korona’ya rağmen sahada

İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, koronavirüse karşı evlerinde kalan vatandaşlara kesintisiz temizlik ve içme suyu ihtiyacı için 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, küresel salgın koronavirüsüne (Covid-19) karşı evlerinde kalan vatandaşlara kesintisiz temizlik ve içme suyu ihtiyacını karşılamak ile altyapı hatlarının düzenli çalışmasını sağlamak için 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Evlerde temizlik ve hijyen için su tüketiminin arttığı bu dönemde, ani gelişen arıza ve kesintilerden dolayı vatandaşların mağdur olmamaları için ekipler arızaların giderilmesi için yoğun olarak çalışmaktadır. HİZMETLER KESİNTİSİZ SÜRÜYOR Küresel salgın koronavirüsüne karşı sağlık personeli hastanelerde tedavi sürecinde olan hastalar ile canları pahasına mücadele ederken salgının yayılmaması ve kontrol altına alınması ile ekonomik problemler yaşayan vatandaşlara destek için İSU da hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor. EKİPLER GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR Kocaeli genelinde hizmetlerin aksamadan sürmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Kocaelililerin kesintisiz temizlik ve içme suyu ihtiyacını karşılamak, altyapı hatları ve arıtma tesislerinin düzenli ve kesintisiz çalıştırılması için Daire Başkanlıkları ile 12 İlçe Şube Müdürlüğü’nde, Arıtma Tesisleri’nde, SCADA Kontrol Merkezi’nde, Lojistik Merkezi’nde, Laboratuvar Merkezi’nde ve Alo 185 Çağrı Merkezi’nde görev yapan personeli ile gece gündüz demeden hizmetlerine devam ediyor. PERSONEL BİLİNÇLENDİRİLDİ Öncelik insan hayatı bilinciyle personel, koronavirüsüne karşı gerekli eğitimlerden geçirildi. Hayatları pahasına sahada görev yapan personele korunmaları için maske, dezenfektan ve eldiven dağıtıldı. Fatura okuma gibi vatandaşla olan ilişkilerde koruma önlemleri çerçevesinde hareket edilmesi uyarılarında bulunuldu.

İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, koronavirüse karşı evlerinde kalan vatandaşlara kesintisiz temizlik ve içme suyu ihtiyacı için 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, küresel salgın koronavirüsüne (Covid-19) karşı evlerinde kalan vatandaşlara kesintisiz temizlik ve içme suyu ihtiyacını karşılamak ile altyapı hatlarının düzenli çalışmasını sağlamak için 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Evlerde temizlik ve hijyen için su tüketiminin arttığı bu dönemde, ani gelişen arıza ve kesintilerden dolayı vatandaşların mağdur olmamaları için ekipler arızaların giderilmesi için yoğun olarak çalışmaktadır.

HİZMETLER KESİNTİSİZ SÜRÜYOR

Küresel salgın koronavirüsüne karşı sağlık personeli hastanelerde tedavi sürecinde olan hastalar ile canları pahasına mücadele ederken salgının yayılmaması ve kontrol altına alınması ile ekonomik problemler yaşayan vatandaşlara destek için İSU da hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor.

EKİPLER GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Kocaeli genelinde hizmetlerin aksamadan sürmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Kocaelililerin kesintisiz temizlik ve içme suyu ihtiyacını karşılamak, altyapı hatları ve arıtma tesislerinin düzenli ve kesintisiz çalıştırılması için Daire Başkanlıkları ile 12 İlçe Şube Müdürlüğü’nde, Arıtma Tesisleri’nde, SCADA Kontrol Merkezi’nde, Lojistik Merkezi’nde, Laboratuvar Merkezi’nde ve Alo 185 Çağrı Merkezi’nde görev yapan personeli ile gece gündüz demeden hizmetlerine devam ediyor.

PERSONEL BİLİNÇLENDİRİLDİ

Öncelik insan hayatı bilinciyle personel, koronavirüsüne karşı gerekli eğitimlerden geçirildi. Hayatları pahasına sahada görev yapan personele korunmaları için maske, dezenfektan ve eldiven dağıtıldı. Fatura okuma gibi vatandaşla olan ilişkilerde koruma önlemleri çerçevesinde hareket edilmesi uyarılarında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.