İSU Müdürü Beylikbağı’nda çalışmaları inceledi!

Gebze 04.08.2017 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İSU Müdürü Beylikbağı’nda çalışmaları inceledi!

İSU Genel Müdürlüğü, Gebze Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesinde yaşanan altyapı problemlerini gidermek için yağmursuyu ile kanalizasyon çalışmaları yapıyor. Genel Müdür Ali Sağlık, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlar ile bir araya geldi. ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ Beylikbağı Mahallesi’nden geçen Korkak deresinde geçtiğimiz yıllarda ıslah çalışması yapılarak yüzey suları toplanmış ve su baskınlarının önüne geçilmişti. Ancak işyerlerinin yoğun olarak bulunduğu bölgenin en işlek yeri olan Ankara Caddesinde aşırı yağışlarda yağmursuyu baskını gibi ciddi problemler yaşanıyordu. Yağmursularının kanalizasyon hatlarına girmesi sonucunda taşmalar meydana gelmesi ile birlikte Korkak dereye akıyor ve çevreyi tehdit ediyordu. Bu problemleri göz önünde bulunduran İSU Genel Müdürlüğü, bölgenin altyapı problemlerini gidermek için çalışmalara bir süre önce başladı. Çalışma kapsamında 1600 mm çapında boru kullanılarak 260 metre yağmursuyu, 800 ile 300 mm çapında boru kullanılarak da 600 metre kanalizasyon hattı yapılacak. SAĞLIK, ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜ İSU Genel Müdürü Ali Sağlık beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç ile birlikte Ankara Caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Esnaflar ile bir araya gelen Genel Müdür Ali Sağlık, “Bir hafta içinde çalışmalar tamamlanıp üstyapı için Gebze Belediyesine teslim edilecektir. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte bölgenin yağmursuyu ve kanalizasyon problemi ortadan kalkacaktır. Bu süre zarfında bölge esnafı ile vatandaşlarımızdan destek ve sabır bekliyoruz.” dedi. 

İSU Genel Müdürlüğü, Gebze Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesinde yaşanan altyapı problemlerini gidermek için yağmursuyu ile kanalizasyon çalışmaları yapıyor. Genel Müdür Ali Sağlık, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlar ile bir araya geldi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Beylikbağı Mahallesi’nden geçen Korkak deresinde geçtiğimiz yıllarda ıslah çalışması yapılarak yüzey suları toplanmış ve su baskınlarının önüne geçilmişti. Ancak işyerlerinin yoğun olarak bulunduğu bölgenin en işlek yeri olan Ankara Caddesinde aşırı yağışlarda yağmursuyu baskını gibi ciddi problemler yaşanıyordu. Yağmursularının kanalizasyon hatlarına girmesi sonucunda taşmalar meydana gelmesi ile birlikte Korkak dereye akıyor ve çevreyi tehdit ediyordu. Bu problemleri göz önünde bulunduran İSU Genel Müdürlüğü, bölgenin altyapı problemlerini gidermek için çalışmalara bir süre önce başladı. Çalışma kapsamında 1600 mm çapında boru kullanılarak 260 metre yağmursuyu, 800 ile 300 mm çapında boru kullanılarak da 600 metre kanalizasyon hattı yapılacak.

SAĞLIK, ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜ

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç ile birlikte Ankara Caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Esnaflar ile bir araya gelen Genel Müdür Ali Sağlık, “Bir hafta içinde çalışmalar tamamlanıp üstyapı için Gebze Belediyesine teslim edilecektir. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte bölgenin yağmursuyu ve kanalizasyon problemi ortadan kalkacaktır. Bu süre zarfında bölge esnafı ile vatandaşlarımızdan destek ve sabır bekliyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.