İşyerlerimizi neden kapatıyorlar?

Darıca 16.06.2017 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşyerlerimizi neden kapatıyorlar?

Darıca Ethem Bey Caddesi üzerinde ki dükkanlara kaldırım işgali yaptıkları gerekçesiyle “iş yerinden çıkın” emri verildiği belirtildi. Ethem Bey Caddesi üzerinde daha çok otomobil tamiri üzerine faaliyet gösteren esnaf, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtaları tarafından kendilerine “İş yerlerinizi kapatacağız, kaldırımları işgal ediyorsunuz. “ şeklinde sözlü uyarıdan sonra yazılı uyarının da kendilerine ulaştığını ifade ettiler. Esnaf, “Kime ne zararımız var. Kaldırım işgali yaptığımız da doğru değildir. Gerekçesiz bir şekilde burada ekmeğimizle oynamaya çalıyorlar. Bizi işimizden kazancımızdan etmeye çalışıyorlar. Kesin bir rantları, çıkarları vardır ki bizi buradan çıkarıp işyerlerimizi kapatmaya çalışıyorlar.” dedi. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca Ethem Bey Caddesi üzerinde ki dükkanlara kaldırım işgali yaptıkları gerekçesiyle “iş yerinden çıkın” emri verildiği belirtildi.

Ethem Bey Caddesi üzerinde daha çok otomobil tamiri üzerine faaliyet gösteren esnaf, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtaları tarafından kendilerine “İş yerlerinizi kapatacağız, kaldırımları işgal ediyorsunuz. “ şeklinde sözlü uyarıdan sonra yazılı uyarının da kendilerine ulaştığını ifade ettiler. Esnaf, “Kime ne zararımız var. Kaldırım işgali yaptığımız da doğru değildir. Gerekçesiz bir şekilde burada ekmeğimizle oynamaya çalıyorlar. Bizi işimizden kazancımızdan etmeye çalışıyorlar. Kesin bir rantları, çıkarları vardır ki bizi buradan çıkarıp işyerlerimizi kapatmaya çalışıyorlar.” dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.