19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’İt ürür kervan yürür’’

Spor 16.01.2017 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’İt ürür kervan yürür’’

  Gebzespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Hereke Yıldızspor maçı devre arasında ev sahibi ekibin tribünlerinden kendisine edilen ağır küfürler sonrasında açıklamalarda bulundu. Ortakçı, ''Birkaç parazitlik yapan kişileri Kocaelispor camiasını mal edemeyiz. Onlar bizi psikolojik olarak etkileyip oyundan düşürmeye çalıştılar. Sanırım menfaatlerine aykırı şeyler yaptık ki bize ağza alınmayacak küfürler ettiler. Çok önemli değil, it ürür kervan yürür. Biz yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz’’dedi. İYİ OYUN DEĞİL, İYİ SKOR ÖNEMLİ Kolay geçmesi beklenen fakat zor kazanılan Hereke maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ortakçı, mücadele anlamında futbolcularından memnun kaldığını, her geçen hafta daha iyi olacaklarını söyledi. Görev yaptığı her takımda, az gol yiyen, çok gol atan, tribünlere zevk veren bir takım ortaya çıkardığını belirten Ortakçı, ‘’Maalesef önümüzde çok zamanımız yok. Bu yüzden iyi oyundan ziyade iyi skor bizim için önemli. Hereke Yıldzıspor deplasmanında da istediğimizi aldık’’dedi.

 

Gebzespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Hereke Yıldızspor maçı devre arasında ev sahibi ekibin tribünlerinden kendisine edilen ağır küfürler sonrasında açıklamalarda bulundu. Ortakçı, ''Birkaç parazitlik yapan kişileri Kocaelispor camiasını mal edemeyiz. Onlar bizi psikolojik olarak etkileyip oyundan düşürmeye çalıştılar. Sanırım menfaatlerine aykırı şeyler yaptık ki bize ağza alınmayacak küfürler ettiler. Çok önemli değil, it ürür kervan yürür. Biz yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz’’dedi.

İYİ OYUN DEĞİL, İYİ SKOR ÖNEMLİ

Kolay geçmesi beklenen fakat zor kazanılan Hereke maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ortakçı, mücadele anlamında futbolcularından memnun kaldığını, her geçen hafta daha iyi olacaklarını söyledi. Görev yaptığı her takımda, az gol yiyen, çok gol atan, tribünlere zevk veren bir takım ortaya çıkardığını belirten Ortakçı, ‘’Maalesef önümüzde çok zamanımız yok. Bu yüzden iyi oyundan ziyade iyi skor bizim için önemli. Hereke Yıldzıspor deplasmanında da istediğimizi aldık’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.