19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İtfaiyeden Unilever çalışanlarına eğitim verildi

Gebze 04.05.2016 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İtfaiyeden Unilever çalışanlarına eğitim verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi Unilever Gebze Fabrikası çalışanlarına eğitim verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurum ve kuruluşlarda yangın güvenliği eğitimleri vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Unilever Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri Fabrikası’nın yeni işe başlayan ekip liderleri, Kocaeli itfaiyesinden uygulamalı yangın eğitimi aldı. Unilever Gebze Fabrikası İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Ersin Balcı, şirket olarak iş güvenliğine büyük önem verdiklerini belirterek, Kocaeli İtfaiyesi’nin imkan ve kabiliyetine, bilgi ve tecrübesine güvendikleri için Acil Durum Ekiplerinin eğitimlerini Kocaeli İtfaiyesinden almaya karar verdiklerini ifade etti.   KOBİTEM TARFINDAN VERİLİYOR İş Sağlığı ve Güvenliği Şefi Önder Kaya, Kocaeli İtfaiyesi’nde yapılan gerçeğe yakın farklı tipte yangın simülasyon uygulamalarının acil durum ekibinin bilgi ve becerilerini artırdığını söyledi. Kısa adı KOBİTEM olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi’nde dört gün süre ile verilen eğitimlerde; yanma ve yangın, yangın yerindeki riskler, araç ve malzeme bilgisi, portatif söndürücüler, kişisel koruyucu ekipman, kapalı ve dumanlı ortamlarda ilerleme teknikleri, kapalı ortamlarda kazazedeye erişim, kurtarma ve nakil, yangın güvenlik önlemleri ve doğru davranış usulleri, acil durum ekiplerinin görev ve sorumlulukları, konularında dersler verildi.   KATILIM BELGESİ VERİLDİ Verilen teorik bilgilerin devamında, itfaiyecilerin kuşandıkları koruyucu giysi ile yangın söndürme, koruma ve kurtarma konularında uygulamalı eğitimler de yaptırıldı. Eğitimlerde başarı gösteren tüm ekibe Katılım Belgesi verildi. Kocaeli İtfaiyesi Eğitim Merkezi KOBİTEM, ilimiz dahilindeki tüm kurum ve kuruluşlara Acil Durum Ekip eğitimleri, yangın eğitimleri, yüksek açı teknik kurtarma eğitimleri, trafik kazalarında kurtarma teknikleri eğitimi, kapalı ve dar alanda kurtarma teknikleri eğitimi başta olmak üzere bir çok konuda eğitimler veriyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi Unilever Gebze Fabrikası çalışanlarına eğitim verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurum ve kuruluşlarda yangın güvenliği eğitimleri vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Unilever Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri Fabrikası’nın yeni işe başlayan ekip liderleri, Kocaeli itfaiyesinden uygulamalı yangın eğitimi aldı. Unilever Gebze Fabrikası İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Ersin Balcı, şirket olarak iş güvenliğine büyük önem verdiklerini belirterek, Kocaeli İtfaiyesi’nin imkan ve kabiliyetine, bilgi ve tecrübesine güvendikleri için Acil Durum Ekiplerinin eğitimlerini Kocaeli İtfaiyesinden almaya karar verdiklerini ifade etti.

 

KOBİTEM TARFINDAN VERİLİYOR

İş Sağlığı ve Güvenliği Şefi Önder Kaya, Kocaeli İtfaiyesi’nde yapılan gerçeğe yakın farklı tipte yangın simülasyon uygulamalarının acil durum ekibinin bilgi ve becerilerini artırdığını söyledi. Kısa adı KOBİTEM olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi’nde dört gün süre ile verilen eğitimlerde; yanma ve yangın, yangın yerindeki riskler, araç ve malzeme bilgisi, portatif söndürücüler, kişisel koruyucu ekipman, kapalı ve dumanlı ortamlarda ilerleme teknikleri, kapalı ortamlarda kazazedeye erişim, kurtarma ve nakil, yangın güvenlik önlemleri ve doğru davranış usulleri, acil durum ekiplerinin görev ve sorumlulukları, konularında dersler verildi.

 

KATILIM BELGESİ VERİLDİ

Verilen teorik bilgilerin devamında, itfaiyecilerin kuşandıkları koruyucu giysi ile yangın söndürme, koruma ve kurtarma konularında uygulamalı eğitimler de yaptırıldı. Eğitimlerde başarı gösteren tüm ekibe Katılım Belgesi verildi. Kocaeli İtfaiyesi Eğitim Merkezi KOBİTEM, ilimiz dahilindeki tüm kurum ve kuruluşlara Acil Durum Ekip eğitimleri, yangın eğitimleri, yüksek açı teknik kurtarma eğitimleri, trafik kazalarında kurtarma teknikleri eğitimi, kapalı ve dar alanda kurtarma teknikleri eğitimi başta olmak üzere bir çok konuda eğitimler veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.