İtfaiyenin Yağmur Nöbeti

Kocaeli 10.06.2017 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İtfaiyenin Yağmur Nöbeti

Kocaeli itfaiyesi, Marmara Bölgesinde etkili olan yağışlara ve oluşacak sıkıntılara karşı önlemini aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  Marmara Bölgesinde etkili olan yağışlara karşı tedbirlerini aldı. Metrolojinin uyarıları da dikkate alınarak ani yağışlardan kaynaklı su baskınlarına müdahale için araç ve personeller hazır bekletiliyor. Acil durumlar için hazır olan  İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler  İzmit ve  Gebze ilçeleri merkezli olmak üzere20 motopomp, 30 dalgıç pompa, 5 ana 7 yardımcı ekip ile 7 gün24 saat süreylehazır bulunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, Metrolojinin  Marmara Bölgesi için uyarılarını da dikkate alarak su baskını ve fırtınaya karşı bir ekip kurdu. Olası sel ve fırtınanın zararlarını en düşük seviyede tutmak için tüm tedbirlerini alan  İtfaiye Daire Başkanlığı olumsuz vakaların önüne geçmek için hazır kıta bekletiliyor. Gerektiğinde takviyenin de yapılabileceği acil durum ekibine yine fırtınada etkilenebilecek ağaçların devrilmesi veya dallarının kopması için de tedbirler alındı. Önceleri aşırı yağmurlarda zor anlar yaşatan noktaların ıslah edilmesi ile herhangi bir su taşkını ve vatandaşların ulaşımını engelleyecek su birikintileri oluşmadı. Bulvar Mevkiisi ile kavşağı, Yahya Kaptan girişi, Otogar önü gibi noktalarda herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. Hayata geçirilen önlemler sayesinde ulaşımda da bir sıkıntı yaşanmıyor. Öte yandan ihtiyaç duyulan noktalarda İSU'nun yaptığı kollektörler ve terfi istasyonunda da hazır bekleyen ekipler, gerektiği durumda terfi istasyonunda biriken suyu tasfiye edecek. 
Kocaeli itfaiyesi, Marmara Bölgesinde etkili olan yağışlara ve oluşacak sıkıntılara karşı önlemini aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  Marmara Bölgesinde etkili olan yağışlara karşı tedbirlerini aldı. Metrolojinin uyarıları da dikkate alınarak ani yağışlardan kaynaklı su baskınlarına müdahale için araç ve personeller hazır bekletiliyor. Acil durumlar için hazır olan  İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler  İzmit ve  Gebze ilçeleri merkezli olmak üzere20 motopomp, 30 dalgıç pompa, 5 ana 7 yardımcı ekip ile 7 gün24 saat süreylehazır bulunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, Metrolojinin  Marmara Bölgesi için uyarılarını da dikkate alarak su baskını ve fırtınaya karşı bir ekip kurdu. Olası sel ve fırtınanın zararlarını en düşük seviyede tutmak için tüm tedbirlerini alan  İtfaiye Daire Başkanlığı olumsuz vakaların önüne geçmek için hazır kıta bekletiliyor. Gerektiğinde takviyenin de yapılabileceği acil durum ekibine yine fırtınada etkilenebilecek ağaçların devrilmesi veya dallarının kopması için de tedbirler alındı.

Önceleri aşırı yağmurlarda zor anlar yaşatan noktaların ıslah edilmesi ile herhangi bir su taşkını ve vatandaşların ulaşımını engelleyecek su birikintileri oluşmadı. Bulvar Mevkiisi ile kavşağı, Yahya Kaptan girişi, Otogar önü gibi noktalarda herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. Hayata geçirilen önlemler sayesinde ulaşımda da bir sıkıntı yaşanmıyor.

Öte yandan ihtiyaç duyulan noktalarda İSU'nun yaptığı kollektörler ve terfi istasyonunda da hazır bekleyen ekipler, gerektiği durumda terfi istasyonunda biriken suyu tasfiye edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.