19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İttifakımızın bozulmaması için çalışacağız”

Kocaeli 23.05.2018 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“İttifakımızın bozulmaması için çalışacağız”

BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın geçtiğimiz gün belli olan AK Parti Milletvekili aday listesinde BBP Kocaeli’den kimsenin aday gösterilmemesini eleştirmesinin hatırlatılması üzerine yorumda bulunan MHP İl Başkanı Ünlü, “Cumhur İttifakının masasını bozmamak için çalışacağız. İlk kızgınlıkla böyle söylemler olabilir ama diyalogla bu sorunları çözebiliriz” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Cumhur ittifakına sabotaj tartışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak sözlerine başlayan Ünlü, “Yenikapı ruhuna suikast girişimi başarılı olamayacaktır. MHP Kocaeli liderinin yanındadır. Lider neredeyse Kocaeli vardır ve olmaya devam edecektir. MHP Kocaeli Cumhur İttifakı’nın zedelenmesine yol açacak bir trafik kazasının yaşanacağı yer olmayacaktır” dedi. “BU LİSTE KOCAELİ’NİN LİSTESİDİR” MHP Kocaeli aday listesi Kocaeli’nin en etkili listesidir. Aday tanıtım toplantımız Derince’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. MHP’nin dinamizmi toplantıda görülüyordu. En fazla kadın adayın, en fazla gencin bulunduğu, Gebze’den 5 kişinin bulunduğu tek liste MHP’nindir. Bu liste Kocaeli’nin kendisidir. 24 Haziran seçim seferberliği başlamıştır. Adaylarımıza seçim çalışma takvimi verilmiştir. MHP erken seçim provası yapmış bir partidir. Bunun sonucunu 24 Haziran’da göreceğiz” diye konuştu. “AMAÇ SEÇİMİ İLK TURDA BİTİRMEK” “MHP’nin hükümete verdiği desteği kabullenemeyenler MHP’ye saldırıyorlar” diyen Ünlü sözlerini, “ İçi boş olan bu eleştirilere genel başkanımız sosyal medyadan yanıt verdi. İnsaf ve irade istiyorum. Bizim ithal adayımız yok. Vatandaş sandıkta bunlara gereken cevabı verecektir. Bizim loto oynama şansımız yok. Amacımız seçimi ilk turda bitirmektir. Biz 5-6 vekil çıkaracağımızı düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulundu. “KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DESTEKLİYORUM” Geçtiğimiz günlerde kendisine kentsel dönüşüm sunumu verildiğinin hatırlatılması üzerine açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kentsel dönüşümü ve MİA Projesini desteklediğinin altını çizerek, “Veral inşaatın güzel bir sunumu oldu. Kentsel dönüşüm konusu Kocaeli’nin faydasınadır.  Projenin tamamlanması kentin lehine olan bir konu” ifadelerini kullandı “İLK KIZGINLIKLA SÖYLENMİŞ OLABİLİR” BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın geçtiğimiz gün belli olan AK Parti Milletvekili aday listesinde BBP Kocaeli’den kimsenin aday gösterilmemesini eleştirdiği hatırlatılması üzerine yorumda bulunan Ünlü, “Serhat bey iyi bir siyasetçidir. Kendisiyle bir değerlendirme yapacağız. Ana hedefimiz Cumhur İttifakının masasını Kocaeli’de bozmamak için çalışacağız. İlk kızgınlıkla böyle söylemler olabilir ama diyalogla bu sorunları çözebiliriz. Muhtemelen bugün AK Parti İl Başkanı, serhat bey ve ben bir araya gelerek bu konuları konuşacağız” şeklinde konuştu.
BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın geçtiğimiz gün belli olan AK Parti Milletvekili aday listesinde BBP Kocaeli’den kimsenin aday gösterilmemesini eleştirmesinin hatırlatılması üzerine yorumda bulunan MHP İl Başkanı Ünlü, “Cumhur İttifakının masasını bozmamak için çalışacağız. İlk kızgınlıkla böyle söylemler olabilir ama diyalogla bu sorunları çözebiliriz” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Cumhur ittifakına sabotaj tartışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak sözlerine başlayan Ünlü, “Yenikapı ruhuna suikast girişimi başarılı olamayacaktır. MHP Kocaeli liderinin yanındadır. Lider neredeyse Kocaeli vardır ve olmaya devam edecektir. MHP Kocaeli Cumhur İttifakı’nın zedelenmesine yol açacak bir trafik kazasının yaşanacağı yer olmayacaktır” dedi.

“BU LİSTE KOCAELİ’NİN LİSTESİDİR”

MHP Kocaeli aday listesi Kocaeli’nin en etkili listesidir. Aday tanıtım toplantımız Derince’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. MHP’nin dinamizmi toplantıda görülüyordu. En fazla kadın adayın, en fazla gencin bulunduğu, Gebze’den 5 kişinin bulunduğu tek liste MHP’nindir. Bu liste Kocaeli’nin kendisidir. 24 Haziran seçim seferberliği başlamıştır. Adaylarımıza seçim çalışma takvimi verilmiştir. MHP erken seçim provası yapmış bir partidir. Bunun sonucunu 24 Haziran’da göreceğiz” diye konuştu.

“AMAÇ SEÇİMİ İLK TURDA BİTİRMEK”

“MHP’nin hükümete verdiği desteği kabullenemeyenler MHP’ye saldırıyorlar” diyen Ünlü sözlerini, “ İçi boş olan bu eleştirilere genel başkanımız sosyal medyadan yanıt verdi. İnsaf ve irade istiyorum. Bizim ithal adayımız yok. Vatandaş sandıkta bunlara gereken cevabı verecektir. Bizim loto oynama şansımız yok. Amacımız seçimi ilk turda bitirmektir. Biz 5-6 vekil çıkaracağımızı düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ DESTEKLİYORUM”

Geçtiğimiz günlerde kendisine kentsel dönüşüm sunumu verildiğinin hatırlatılması üzerine açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kentsel dönüşümü ve MİA Projesini desteklediğinin altını çizerek, “Veral inşaatın güzel bir sunumu oldu. Kentsel dönüşüm konusu Kocaeli’nin faydasınadır.  Projenin tamamlanması kentin lehine olan bir konu” ifadelerini kullandı

“İLK KIZGINLIKLA SÖYLENMİŞ OLABİLİR”

BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın geçtiğimiz gün belli olan AK Parti Milletvekili aday listesinde BBP Kocaeli’den kimsenin aday gösterilmemesini eleştirdiği hatırlatılması üzerine yorumda bulunan Ünlü, “Serhat bey iyi bir siyasetçidir. Kendisiyle bir değerlendirme yapacağız. Ana hedefimiz Cumhur İttifakının masasını Kocaeli’de bozmamak için çalışacağız. İlk kızgınlıkla böyle söylemler olabilir ama diyalogla bu sorunları çözebiliriz. Muhtemelen bugün AK Parti İl Başkanı, serhat bey ve ben bir araya gelerek bu konuları konuşacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.