İYİ Gebze’den, Kadın Haklarında özel ziyaretler!

Siyaset 06.12.2019 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Gebze’den, Kadın Haklarında özel ziyaretler!

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen ve İyi Partili meclis üyeleri, Dünya Kadın Hakları Günü'ne özel ziyaretler gerçekleştirdi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı vermesinin 85. yıldönümü olan bu özel günde İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı da özel ziyaretlere imza attı. İlçe Başkanı Özhan Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen ve meclis üyeleri, Gebze'nin kadın muhtarları Esengül Aktaş ve Şükriye Kavran'la bir araya geldikten sonra, Darıca'ya geçtiğimiz haftalarda ataması yapılan İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e hayırlı olsun dileklerini sundular. TÜM KADINLARIMIZA KUTLU OLSUN Konu hakkında açıklamalarda bulunan Moderen, "5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının yıl dönümü. Şu an bizden çok daha medeni saydığımız ülkeler bile, Ulu Önder tarafından kadınımıza verilen bu hakla çok geç tanıştılar. İdrak edip var olmaya çalışan, emeğin değerini bilerek sahip çıkan, baskılara ve adaletsizliklere rağmen pes etmeyip dik durmayı ilke edinmiş tüm kadınlarımıza kutlu olsun. Bu özel gün vesilesiyle Darıca Emniyet müdürümüz Sayın Şahaser Şen, Yenikent Mahalle muhtarımız Sayın Esengül Aktaş ve Yavuz Selim Mahalle muhtarımız Sayın Şükriye Kavran’ı İYİ Parti Gebze yönetimimiz, Kadın kollarımız ve meclis üyelerimizle birlikte ziyaret ettik" dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen ve İyi Partili meclis üyeleri, Dünya Kadın Hakları Günü'ne özel ziyaretler gerçekleştirdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı vermesinin 85. yıldönümü olan bu özel günde İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı da özel ziyaretlere imza attı. İlçe Başkanı Özhan Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen ve meclis üyeleri, Gebze'nin kadın muhtarları Esengül Aktaş ve Şükriye Kavran'la bir araya geldikten sonra, Darıca'ya geçtiğimiz haftalarda ataması yapılan İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen'e hayırlı olsun dileklerini sundular.

TÜM KADINLARIMIZA KUTLU OLSUN

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Moderen, "5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının tanınmasının yıl dönümü. Şu an bizden çok daha medeni saydığımız ülkeler bile, Ulu Önder tarafından kadınımıza verilen bu hakla çok geç tanıştılar. İdrak edip var olmaya çalışan, emeğin değerini bilerek sahip çıkan, baskılara ve adaletsizliklere rağmen pes etmeyip dik durmayı ilke edinmiş tüm kadınlarımıza kutlu olsun. Bu özel gün vesilesiyle Darıca Emniyet müdürümüz Sayın Şahaser Şen, Yenikent Mahalle muhtarımız Sayın Esengül Aktaş ve Yavuz Selim Mahalle muhtarımız Sayın Şükriye Kavran’ı İYİ Parti Gebze yönetimimiz, Kadın kollarımız ve meclis üyelerimizle birlikte ziyaret ettik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.