19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Kadınlar her yerde

Siyaset 04.02.2020 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Kadınlar her yerde

İYİ Parti Gebze İlçe teşkilatında kadın kolları her alanda her yerde güzel işler çıkarıyorlar. Seda Yalçınkaya Moderen başkanlığında gece gündüz çalışan kadın kolları yeni yılla birlikte çalışmalarını hızlandırarak görenlerden olumlu tepki almayı başarıyorlar. KADINLAR ÇOK DUYARLI İYİ Parti Gebze’de kadın kolları enerjisiyle dikkat çekiyor. Seda Yalçınkaya Moderen başkanlığında gece gündüz çalışan kadın kolları son olarak Elazığ depreminde mağdur olan depremzedeler için partililerle beraber yardım kolileri yolladı. Her alanda her yerde olan ve sıkı bir uyum içerisinde olan partili kadınlar yeni yılla birlikte çalışmalarında hızı arttırdılar. Güzel ve duyarlı işlere imza atan partili kadınlar herkesi iyi parti ailesine davet ediyor. İYİ BİR UYUM YAKALADIK Bugüne kadar birçok çalışma gerçekleştiren ve gerçekleştirmeye devam eden İYİ Parti Gebze Kadın Kolları sahadaki aktif çalışmalarını sürdürmeye hazırlanırken başarılarının altında yatan formülün; iyi bir uyum yakalamaktan geçtiğini kaydettiler. Kadınlar, “Genel başkanımız bir kadın. Bu enerji ve bu motivasyonla çalışıyoruz. İyi bir uyum yakaladık. Kentimiz adına güzel işler yapmak gayretindeyiz. Herkesi partimize üye olmaya ve birlikte çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe teşkilatında kadın kolları her alanda her yerde güzel işler çıkarıyorlar. Seda Yalçınkaya Moderen başkanlığında gece gündüz çalışan kadın kolları yeni yılla birlikte çalışmalarını hızlandırarak görenlerden olumlu tepki almayı başarıyorlar.

KADINLAR ÇOK DUYARLI

İYİ Parti Gebze’de kadın kolları enerjisiyle dikkat çekiyor. Seda Yalçınkaya Moderen başkanlığında gece gündüz çalışan kadın kolları son olarak Elazığ depreminde mağdur olan depremzedeler için partililerle beraber yardım kolileri yolladı. Her alanda her yerde olan ve sıkı bir uyum içerisinde olan partili kadınlar yeni yılla birlikte çalışmalarında hızı arttırdılar. Güzel ve duyarlı işlere imza atan partili kadınlar herkesi iyi parti ailesine davet ediyor.

İYİ BİR UYUM YAKALADIK

Bugüne kadar birçok çalışma gerçekleştiren ve gerçekleştirmeye devam eden İYİ Parti Gebze Kadın Kolları sahadaki aktif çalışmalarını sürdürmeye hazırlanırken başarılarının altında yatan formülün; iyi bir uyum yakalamaktan geçtiğini kaydettiler. Kadınlar, “Genel başkanımız bir kadın. Bu enerji ve bu motivasyonla çalışıyoruz. İyi bir uyum yakaladık. Kentimiz adına güzel işler yapmak gayretindeyiz. Herkesi partimize üye olmaya ve birlikte çalışmaya davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.