İYİ Kocaeli Vali Aksoy’a gitti!

Siyaset 15.12.2019 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Kocaeli Vali Aksoy’a gitti!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Divan Kurulu Üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Östürk Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Divan Kurulu üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Östürk ile birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi. SİYASET ANLAYIŞIMIZ İNSAN ODAKLI İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli’de STK ve dernekleri ziyaret ederek her kesime ulaşmaya çalıştıklarını, insan odaklı siyaset anlayışı sürdürdüklerini ifade etti. Ülke ve Kocaeli gündemi üzerine sohbet gerçekleştiren Başkan Yıldız, kabullerinden dolayı Vali Aksoy’a teşekkürlerini belirtti. Vali Aksoy, ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimine memnuniyetlerini ifade ederek, İYİ Parti heyetine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Yıldız, tüm ziyaretlerde olduğu gibi İzmit’imizin marka değeri İzmit Pişmaniyesini Vali Aksoy’a takdim ederek fotoğraf çekildi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Divan Kurulu Üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Östürk Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Divan Kurulu üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Östürk ile birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

SİYASET ANLAYIŞIMIZ İNSAN ODAKLI

İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli’de STK ve dernekleri ziyaret ederek her kesime ulaşmaya çalıştıklarını, insan odaklı siyaset anlayışı sürdürdüklerini ifade etti. Ülke ve Kocaeli gündemi üzerine sohbet gerçekleştiren Başkan Yıldız, kabullerinden dolayı Vali Aksoy’a teşekkürlerini belirtti. Vali Aksoy, ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimine memnuniyetlerini ifade ederek, İYİ Parti heyetine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Yıldız, tüm ziyaretlerde olduğu gibi İzmit’imizin marka değeri İzmit Pişmaniyesini Vali Aksoy’a takdim ederek fotoğraf çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.