İYİ Parti Darıca'da Yarışacak

Darıca 08.01.2019 - 22:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İYİ Parti Darıca'da Yarışacak

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığı bu akşam düzenlediği toplantı ile 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday çıkartarak yarışma kararlılığında olduğunu ifade etti.

Düzenlenen toplantıya Darıca İYİ Parti İlçe Başkanı Özer Yıldız, İYİ Parti Kocaeli Basın Yayın ve Propaganda Sorumlusu Aysel Gül, Darıca İYİ Parti Belediye BAşkan Aday Adayı Recep Pekmezoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Darıca İYİ Parti İlçe Başkanı Özer Yıldız partinin sosyal medyada tanıtılması, çalışmaların yansıtılması amacı ile yönetim kurulu üyelerinin aktif olması gerektiğinin altını çizdi. Bu konuda il genelinde çalışmalar yapan partinin sosyal medya propaganda sorumlusu Aysel Gül, diğer parti mensupları ile sosyal medyada tartışmak cepheleşmek yerine doğru bir üslupla paylaşım yapaları gerektiğini ifade etti. Bu konuda İYİ Parti'nin çok büyük bir ivme kazandığınında altını çizen Gül yeni bir parti olmalarına karşılık sosyal medyayı en etkili şekilde kullanan partiler arasında en üst sırada yer aldıklarını ifade etti. Toplantıda ittifak ve yerel seçim üzerine de fikir alışverişi yapan partililer yerel seçimde mutlaka kendi adayları ile sahada yer almaları gerektiğini belirttiler. İlçe Başkanı Yıldız, "Biz yerelseçimde kendi adayımızı belirleyerek yer alacağız. Darıca İYİ Parti Belediye Başkanımızı ayın 15.'inde açıklayacağız. 15'inden sonra adayımız ile birlikte sahalarda seçim çalışmalarına start vereceğiz."dedi. Bu kararlığını net bir şekilde ortaya koyan Yıldız, "Ancak genel merkezimizde ittifak görüşmeleri sonrasında çıkacak karar hepimiz için bağlayıcıdır."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığı bu akşam düzenlediği toplantı ile 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday çıkartarak yarışma kararlılığında olduğunu ifade etti.

Düzenlenen toplantıya Darıca İYİ Parti İlçe Başkanı Özer Yıldız, İYİ Parti Kocaeli Basın Yayın ve Propaganda Sorumlusu Aysel Gül, Darıca İYİ Parti Belediye BAşkan Aday Adayı Recep Pekmezoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Darıca İYİ Parti İlçe Başkanı Özer Yıldız partinin sosyal medyada tanıtılması, çalışmaların yansıtılması amacı ile yönetim kurulu üyelerinin aktif olması gerektiğinin altını çizdi. Bu konuda il genelinde çalışmalar yapan partinin sosyal medya propaganda sorumlusu Aysel Gül, diğer parti mensupları ile sosyal medyada tartışmak cepheleşmek yerine doğru bir üslupla paylaşım yapaları gerektiğini ifade etti. Bu konuda İYİ Parti'nin çok büyük bir ivme kazandığınında altını çizen Gül yeni bir parti olmalarına karşılık sosyal medyayı en etkili şekilde kullanan partiler arasında en üst sırada yer aldıklarını ifade etti. Toplantıda ittifak ve yerel seçim üzerine de fikir alışverişi yapan partililer yerel seçimde mutlaka kendi adayları ile sahada yer almaları gerektiğini belirttiler. İlçe Başkanı Yıldız, "Biz yerelseçimde kendi adayımızı belirleyerek yer alacağız. Darıca İYİ Parti Belediye Başkanımızı ayın 15.'inde açıklayacağız. 15'inden sonra adayımız ile birlikte sahalarda seçim çalışmalarına start vereceğiz."dedi. Bu kararlığını net bir şekilde ortaya koyan Yıldız, "Ancak genel merkezimizde ittifak görüşmeleri sonrasında çıkacak karar hepimiz için bağlayıcıdır."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.