19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İyi Parti’de FETÖ kavgası

Siyaset 20.10.2020 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İyi Parti’de FETÖ kavgası

Kongre sonrasında liste dışı kaldıkları için yönetime bayrak açan milletvekilleri nedeniyle tansiyonun yükseldiği İYİ Parti’de, Gebze ve Çayırova ilçe başkanları FETÖ kavgası çıkaran vekil ve il başkanına yüklendi. Kongre sonrasında liste dışı kaldıkları için yönetime bayrak açan milletvekilleri nedeniyle tansiyonun yükseldiği İYİ Parti’de bu defa da FETÖ kavgası çıktı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ’cü olmakla suçladı. Siyasete bomba gibi düşen İyi Parti kavgası, Gebzeli ilçe başkanlarının da gündeminde yer aldı. Çıkan tartışmalar ile ilgili ilk olarak İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü bir paylaşım yaptı. Uluköylü paylaşımında kavgaya tutuşan vekil ve il başkanına seslenerek, “Tertemiz oylarını İYİ Partiye teslim eden, Türkiye’nin en sağduyulu seçmenine layık olunsun! Her kim olursa olsun, ister milletvekili, ister il başkanı, ister ilçe başkanı, herkes haddini hududunu bilsin.  CESURLAR HAREKETİNİN ÖFKESİNDE BOĞULACAKLARDIR Kimse ama hiç kimse kendini İYİ Parti’nin vazgeçilmezi zannetmesin. İYİ Parti’nin bir tek vazgeçilmezi, bir tek olmazsa olmazı vardır; o da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’dir” dedi. FETÖ kavgası hakkında İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal da açıklama yaptı. Uzunal, “İYİ Parti teşkilatları iktidar yolunda genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin emrinde, dimdik yürümektedir. Bu kutlu yürüyüşte makam elde edemeyince davasını TV kanallarında pazara çıkarmaya kalkanlar; cesurlar hareketinin samimi neferlerinin öfkesinde boğulacaklardır” diye konuştu.

Kongre sonrasında liste dışı kaldıkları için yönetime bayrak açan milletvekilleri nedeniyle tansiyonun yükseldiği İYİ Parti’de, Gebze ve Çayırova ilçe başkanları FETÖ kavgası çıkaran vekil ve il başkanına yüklendi.

Kongre sonrasında liste dışı kaldıkları için yönetime bayrak açan milletvekilleri nedeniyle tansiyonun yükseldiği İYİ Parti’de bu defa da FETÖ kavgası çıktı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ’cü olmakla suçladı. Siyasete bomba gibi düşen İyi Parti kavgası, Gebzeli ilçe başkanlarının da gündeminde yer aldı. Çıkan tartışmalar ile ilgili ilk olarak İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü bir paylaşım yaptı. Uluköylü paylaşımında kavgaya tutuşan vekil ve il başkanına seslenerek, “Tertemiz oylarını İYİ Partiye teslim eden, Türkiye’nin en sağduyulu seçmenine layık olunsun! Her kim olursa olsun, ister milletvekili, ister il başkanı, ister ilçe başkanı, herkes haddini hududunu bilsin. 

CESURLAR HAREKETİNİN ÖFKESİNDE BOĞULACAKLARDIR

Kimse ama hiç kimse kendini İYİ Parti’nin vazgeçilmezi zannetmesin. İYİ Parti’nin bir tek vazgeçilmezi, bir tek olmazsa olmazı vardır; o da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’dir” dedi. FETÖ kavgası hakkında İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal da açıklama yaptı. Uzunal, “İYİ Parti teşkilatları iktidar yolunda genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin emrinde, dimdik yürümektedir. Bu kutlu yürüyüşte makam elde edemeyince davasını TV kanallarında pazara çıkarmaya kalkanlar; cesurlar hareketinin samimi neferlerinin öfkesinde boğulacaklardır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.