İYİ Parti hızlı başladı

Gebze 23.07.2019 - 08:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Parti hızlı başladı

Yeni ilçe yönetimini geçen hafta oluşturan İYİ Parti Gebze teşkilatı ilk toplantısı yaptı.

Yeni ilçe yönetimini geçen hafta oluşturan İYİ Parti Gebze teşkilatı ilk toplantısı yaptı. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelen parti yöneticileri tanışarak, dilek ve temennilerini dile getirdi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk başkanlığında toplanan yönetim kurulu izlenecek yol haritası ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Alınan karara göre İlçe yönetimi iki haftada bir salı akşamları parti binasında bir araya gelecekler. HAYIRLI UĞURLU OLSUN Yeni oluşturulan yönetimin Gebze için hayırlı olmasını dileyen İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, “Yönetimimizi yeniledik. Çok değerli insanlarla bir aradayız. Yönetimde olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hemen kollarımızı sıvadık. Allah utandırmasın. İnşallah güzel hizmetler yapacağız. Yönetim kurulumuzun görev dağılımını haftaya gerçekleştirip, kamuoyuna açıklayacağız” şeklinde konuştu. 
Yeni ilçe yönetimini geçen hafta oluşturan İYİ Parti Gebze teşkilatı ilk toplantısı yaptı.
Yeni ilçe yönetimini geçen hafta oluşturan İYİ Parti Gebze teşkilatı ilk toplantısı yaptı. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelen parti yöneticileri tanışarak, dilek ve temennilerini dile getirdi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk başkanlığında toplanan yönetim kurulu izlenecek yol haritası ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Alınan karara göre İlçe yönetimi iki haftada bir salı akşamları parti binasında bir araya gelecekler.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yeni oluşturulan yönetimin Gebze için hayırlı olmasını dileyen İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, “Yönetimimizi yeniledik. Çok değerli insanlarla bir aradayız. Yönetimde olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hemen kollarımızı sıvadık. Allah utandırmasın. İnşallah güzel hizmetler yapacağız. Yönetim kurulumuzun görev dağılımını haftaya gerçekleştirip, kamuoyuna açıklayacağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.