İYİ Parti Kocaeli Akşener’in yanında

Siyaset 22.09.2020 - 20:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Parti Kocaeli Akşener’in yanında

İYİ Parti 2. Olağan Kurultay’ını gerçekleştirdi. Kurultay’da Meral Akşener, bin 289 delegenin tümünün oyunu alarak, yeniden genel başkan seçildi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız kurultay sonrası açıklamalarda bulundu. İYİ Parti’de Akşener bütün delegelerin oyunu alarak yeniden Genel Başkan seçildi. Kurultay sonrası açıklamalar yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız “Kocaeli başta olmak üzere 81 ilde demokrasinin tüm kurallarının işlediği ilçe ve il kongrelerimizin ardından Korona virüs tedbirleri kapsamında kısıtlı katılım ama büyük bir coşkuyla 2. Olağan Kurultayımızı gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde kaldığımız yerden yolumuza devam ediyoruz. Kazananının her daim partimiz ve Kocaeli'miz olduğunu savunduğumuz il ve ilçe kongrelerimizde bizleri göreve layık gören tüm üyelerimize, kıymetli ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe delegelerimize, dün gerçekleştirdiğimiz kurultayımızda eksiksiz katılım gösteren tüm üst kurul delegelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.  BAŞKAN YILDIZ’DAN BİRLİK ÇAĞRISI Sözlerini sürdüren Başkan Yıldız, “Bu zamana kadar partimiz ve ülkemiz adına üstün başarı sarf eden tüm Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu'nda görev alan partililerimize teşekkürlerimi sunuyor, 2. Olağan Kurultay'ımızda seçilerek görev alan ve devam eden herkesi tebrik ediyorum. Seçime giden zor süreçte çok çalışarak vazifelerini yerine getirmek için üstün gayret sarf edeceklerine eminim. Merkezde ve yerelde güçlü kadrolarımızla iktidara emin adımlarla ilerliyoruz. Ateş olarak gideceğiz, Güneş olup döneceğiz. Hep birlikte Türkiye'mizi aydınlatacağız. Türkiye'm İYİ olacak” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

İYİ Parti 2. Olağan Kurultay’ını gerçekleştirdi. Kurultay’da Meral Akşener, bin 289 delegenin tümünün oyunu alarak, yeniden genel başkan seçildi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız kurultay sonrası açıklamalarda bulundu.
İYİ Parti’de Akşener bütün delegelerin oyunu alarak yeniden Genel Başkan seçildi. Kurultay sonrası açıklamalar yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız “Kocaeli başta olmak üzere 81 ilde demokrasinin tüm kurallarının işlediği ilçe ve il kongrelerimizin ardından Korona virüs tedbirleri kapsamında kısıtlı katılım ama büyük bir coşkuyla 2. Olağan Kurultayımızı gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde kaldığımız yerden yolumuza devam ediyoruz. Kazananının her daim partimiz ve Kocaeli'miz olduğunu savunduğumuz il ve ilçe kongrelerimizde bizleri göreve layık gören tüm üyelerimize, kıymetli ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe delegelerimize, dün gerçekleştirdiğimiz kurultayımızda eksiksiz katılım gösteren tüm üst kurul delegelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 


BAŞKAN YILDIZ’DAN BİRLİK ÇAĞRISI
Sözlerini sürdüren Başkan Yıldız, “Bu zamana kadar partimiz ve ülkemiz adına üstün başarı sarf eden tüm Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu'nda görev alan partililerimize teşekkürlerimi sunuyor, 2. Olağan Kurultay'ımızda seçilerek görev alan ve devam eden herkesi tebrik ediyorum. Seçime giden zor süreçte çok çalışarak vazifelerini yerine getirmek için üstün gayret sarf edeceklerine eminim. Merkezde ve yerelde güçlü kadrolarımızla iktidara emin adımlarla ilerliyoruz. Ateş olarak gideceğiz, Güneş olup döneceğiz. Hep birlikte Türkiye'mizi aydınlatacağız. Türkiye'm İYİ olacak” ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.