19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İyi Partili Yıldız çalışmalarını açıkladı

Siyaset 17.06.2020 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İyi Partili Yıldız çalışmalarını açıkladı

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız il kongresine 4 gün kala göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları partilileri ile paylaştı. İŞTE İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI ŞANBAZ’IN O PAYLAŞIMI; Göreve geldiğimiz 2018 yılından bugüne kadar gerek Kocaeli il ve ilçe teşkilatlanmalarımız gerekse üye ve saha çalışmalarımızla partimizi en üst seviyede temsil etme noktasında elimizden gelenin fazlasını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. İYİ Parti Kocaeli olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile yaptığımız Millet İttifakı ile birlikte etkin bir seçim dönemi geçirmiş bulunmaktayız. 2017 yılında kurulmuş yeni parti olmamıza rağmen ittifak adayımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet ile Kocaeli'nin kalbi İzmit Belediyesi'ni kazandık. Diğer ilçelerimizde ise iktidara alternatif tek parti olduğumuzu göstermiş ve 5’i büyükşehir olmak üzere toplamda 22 Meclis üyesiyle belediye kürsülerinde yerimizi almış bulunmaktayız. Bugün Türkiye genelinde İYİ Parti’nin iktidara tek alternatif parti olduğunu gerek anketlerde gerekse milletimizin teveccühünden anlıyoruz. Partimizle birlikte alternatifsizliğin bunalttığı Türkiye’nin nefes alması sağlanmıştır. İYİ Parti, hem ayrıştırılmaya çalışılan milletimizin birliğini, Milliyetçiliği Muhafazakârlığı ve Cumhuriyet değerlerini hem de demokrasi değerleriyle demokrat yaklaşımı birlikte temsille devlet-millet kaynaşmasının tek teminatıdır. İYİ Parti’yi güçlendirerek bayrağını yükseltmek, üye kaydını artırmak, yarın seçim varmış gibi şevkle ve heyecanla çalışmak, Kocaeli ilçe ve köylerinde teşkilatları tamamlamak, her ilçe ve beldede belediye seçimlerine etkili şekilde güçlü adaylarla katılmak, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oy için gayret göstermek milli, vatani bir görevdir. Esasen siyasetin amacı şahsi çıkar değil, millete hizmet olmalıdır; Böyle bir MİLLİ SİYASET için görev ve sorumluluğumuzun bilincinde hareket etmeye devam edeceğimiz ifade ediyor, 21 Haziran pazar günü gerçekleşecek olan demokrasi şölenimize herkesi bekliyorum. Selam, sevgi ve saygılarımla...

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız il kongresine 4 gün kala göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları partilileri ile paylaştı.

İŞTE İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI ŞANBAZ’IN O PAYLAŞIMI;

Göreve geldiğimiz 2018 yılından bugüne kadar gerek Kocaeli il ve ilçe teşkilatlanmalarımız gerekse üye ve saha çalışmalarımızla partimizi en üst seviyede temsil etme noktasında elimizden gelenin fazlasını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

İYİ Parti Kocaeli olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile yaptığımız Millet İttifakı ile birlikte etkin bir seçim dönemi geçirmiş bulunmaktayız. 2017 yılında kurulmuş yeni parti olmamıza rağmen ittifak adayımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet ile Kocaeli'nin kalbi İzmit Belediyesi'ni kazandık. Diğer ilçelerimizde ise iktidara alternatif tek parti olduğumuzu göstermiş ve 5’i büyükşehir olmak üzere toplamda 22 Meclis üyesiyle belediye kürsülerinde yerimizi almış bulunmaktayız.

Bugün Türkiye genelinde İYİ Parti’nin iktidara tek alternatif parti olduğunu gerek anketlerde gerekse milletimizin teveccühünden anlıyoruz. Partimizle birlikte alternatifsizliğin bunalttığı Türkiye’nin nefes alması sağlanmıştır. İYİ Parti, hem ayrıştırılmaya çalışılan milletimizin birliğini, Milliyetçiliği Muhafazakârlığı ve Cumhuriyet değerlerini hem de demokrasi değerleriyle demokrat yaklaşımı birlikte temsille devlet-millet kaynaşmasının tek teminatıdır.

İYİ Parti’yi güçlendirerek bayrağını yükseltmek, üye kaydını artırmak, yarın seçim varmış gibi şevkle ve heyecanla çalışmak, Kocaeli ilçe ve köylerinde teşkilatları tamamlamak, her ilçe ve beldede belediye seçimlerine etkili şekilde güçlü adaylarla katılmak, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oy için gayret göstermek milli, vatani bir görevdir. Esasen siyasetin amacı şahsi çıkar değil, millete hizmet olmalıdır; Böyle bir MİLLİ SİYASET için görev ve sorumluluğumuzun bilincinde hareket etmeye devam edeceğimiz ifade ediyor, 21 Haziran pazar günü gerçekleşecek olan demokrasi şölenimize herkesi bekliyorum. Selam, sevgi ve saygılarımla...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.