İYİLİK RÜZGARI OSMAN HAMDİ’DE ESTİ!

Gebze 27.01.2016 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İYİLİK RÜZGARI OSMAN HAMDİ’DE ESTİ!

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminerde Yazar ve Eğitimci Haluk Öztekin konuşma yaptı.

Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği İyilik Festivali kapsamında ‘İdeal anne-baba olmak’ semineri gerçekleşti. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminerde  Yazar ve Eğitimci Haluk Öztekin konuşma yaptı.  ÇOCUĞU TOPLUM DA YETİŞTİRİR  Seminerde anne ve baba olmak konusunda önemli bilgiler aktaran Uluslararası Yaşam Koçu Yazar ve Eğitimci Haluk Öztekin, “Çocuklarınızla arkadaş olmayın, anne ve baba olun” tavsiyesinde bulundu. Çocukların her öğrendiğini anne ve babadan öğrendiğini kaydeden Öztekin, toplumun doğru kabul edip yanlış bildiği konularla ilgili bilgiler verdi. Öztekin, çocuk yetiştirmenin sadece aile için değil toplum için de çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.  SÜRPRİZLER DEVAM EDECEK  Seminere Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı S.Nilgün Aydın, Darıca Yaşlılar Dernek Başkanı Kudret Sekban, Darıca Sanayici ve İşadamları Dernek yöneticisi Mukadder Doğanay, organizatör Çiler Boylu, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Müdürü Ufuk Eser ve vatandaşlar katıldı. İyilik Festivali bundan böyle de önemli etkinliklere imza atmaya hazırlanırken Gebzeliler de festivalin sürprizleriyle keyifli anlar yaşamaya devam edecek. 
Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminerde Yazar ve Eğitimci Haluk Öztekin konuşma yaptı.

Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği İyilik Festivali kapsamında ‘İdeal anne-baba olmak’ semineri gerçekleşti. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminerde  Yazar ve Eğitimci Haluk Öztekin konuşma yaptı. 

ÇOCUĞU TOPLUM DA YETİŞTİRİR 

Seminerde anne ve baba olmak konusunda önemli bilgiler aktaran Uluslararası Yaşam Koçu Yazar ve Eğitimci Haluk Öztekin, “Çocuklarınızla arkadaş olmayın, anne ve baba olun” tavsiyesinde bulundu. Çocukların her öğrendiğini anne ve babadan öğrendiğini kaydeden Öztekin, toplumun doğru kabul edip yanlış bildiği konularla ilgili bilgiler verdi. Öztekin, çocuk yetiştirmenin sadece aile için değil toplum için de çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

 SÜRPRİZLER DEVAM EDECEK 

Seminere Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı S.Nilgün Aydın, Darıca Yaşlılar Dernek Başkanı Kudret Sekban, Darıca Sanayici ve İşadamları Dernek yöneticisi Mukadder Doğanay, organizatör Çiler Boylu, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Müdürü Ufuk Eser ve vatandaşlar katıldı. İyilik Festivali bundan böyle de önemli etkinliklere imza atmaya hazırlanırken Gebzeliler de festivalin sürprizleriyle keyifli anlar yaşamaya devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.