19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’İyiye doğru yol alıyoruz’’

Spor 07.12.2015 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’İyiye doğru yol alıyoruz’’

‘’İyiye doğru yol alıyoruz’’

Babaeski’yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Gebzespor’da teknik direktör Cengiz Demir, sergiledikleri performans nedeniyle oyuncularını tebrik etti. Tecrübeli teknik adam, “İyi bir maç çıkardık. Oyuncularımın yüreklerine sağlık”  ifadesini kullandı. Geçtiğimiz hafta Hereke’yi yenerek kentlisinin namağlup unvanına son veren mor-beyazlı ekibimiz bu hafta da Babaeski önünde ilk deplasman galibiyetini almanın sevincini yaşadı. Bu maç öncesine kadar deplasmanda golü dahi bulunmayan Gebzespor, Ali Katırcı, Ercan ve Nizamettin’in golleriyle şanssızlığını kırarken, alınan galibiyetin sevincini yaşayan teknik direktör Cengiz Demir oyuncularını yürekten tebrik etti. Babaeski’de alınan farklı galibiyetin önemine dikkat çeken tecrübeli teknik adam,”Babaeski sahasının tarlayı andıran bir zemini vardı. Buna rağmen pas trafiğimiz iyiydi. Oyunu neredeyse rakip sahada oynadık. Deplasmanda golü dahi bulunmayan bir takımın farklı galip gelmesi iyiye doğru yol aldığımızın bir işareti. Oyuncularımın yüreklerine sağlık” dedi. VELİMEŞE MAÇININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI Babaeski maçının geride kaldığını ifade eden teknik direktör Cengiz Demir, Ergene Velimeşe maçının önemine dikkat çekti. Demir, “Hereke galibiyetini nasıl Babaeski’de anlam kazandırdıysak, Babaeski maçının da anlam kazanması için Ergene Velimeşe’yi yenmemiz gerekiyor. Fazla söze gerek yok. Tüm oyun planımızı galibiyet üzerine kuracağız” dedi.
‘’İyiye doğru yol alıyoruz’’

Babaeski’yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Gebzespor’da teknik direktör Cengiz Demir, sergiledikleri performans nedeniyle oyuncularını tebrik etti. Tecrübeli teknik adam, “İyi bir maç çıkardık. Oyuncularımın yüreklerine sağlık”  ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz hafta Hereke’yi yenerek kentlisinin namağlup unvanına son veren mor-beyazlı ekibimiz bu hafta da Babaeski önünde ilk deplasman galibiyetini almanın sevincini yaşadı. Bu maç öncesine kadar deplasmanda golü dahi bulunmayan Gebzespor, Ali Katırcı, Ercan ve Nizamettin’in golleriyle şanssızlığını kırarken, alınan galibiyetin sevincini yaşayan teknik direktör Cengiz Demir oyuncularını yürekten tebrik etti. Babaeski’de alınan farklı galibiyetin önemine dikkat çeken tecrübeli teknik adam,”Babaeski sahasının tarlayı andıran bir zemini vardı. Buna rağmen pas trafiğimiz iyiydi. Oyunu neredeyse rakip sahada oynadık. Deplasmanda golü dahi bulunmayan bir takımın farklı galip gelmesi iyiye doğru yol aldığımızın bir işareti. Oyuncularımın yüreklerine sağlık” dedi.

VELİMEŞE MAÇININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Babaeski maçının geride kaldığını ifade eden teknik direktör Cengiz Demir, Ergene Velimeşe maçının önemine dikkat çekti. Demir, “Hereke galibiyetini nasıl Babaeski’de anlam kazandırdıysak, Babaeski maçının da anlam kazanması için Ergene Velimeşe’yi yenmemiz gerekiyor. Fazla söze gerek yok. Tüm oyun planımızı galibiyet üzerine kuracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.