İZAYDAŞ, 2019 yılını masaya yatırdı

Kocaeli 17.02.2020 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İZAYDAŞ, 2019 yılını masaya yatırdı

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yıllık performansı masaya yatırıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yıllık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. Üç ayrı oturumda bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, Genel Müdür Yardımcılarının sunumuyla bir yıllık çalışmaları ve hedeflerini paylaştı. Genel Müdür Muhammet Saraç, toplantının sonunda 2019 yılını değerlendirdiklerini belirterek “Yöneticilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz proje ve yatırımların değerlendirmesini yaptık. İZAYDAŞ her geçen gün daha da büyüyor. 2020 yılında da hem yatırım hem de yönetim sistemlerinde sürekli iyileştirme yaparak yoluna devam edecektir” dedi. BİR YILLIK FAALİYETLER Müdür, şef ve sorumluların katıldığı Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı, İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Üç oturumdan oluşan toplantıda Genel Müdür Yardımcıları, Özel Kalem, İSG Şefliği ve Yönetim Sistemleri Temsilcileri, 2019 yılına ait hedeflerinin gerçekleşme durumunu ve 2020 yılına dair planlamalarını sunumlar eşliğinde anlattı. SARAÇ “ÖNEMLİ BİR İŞ YAPIYORUZ” Toplantının değerlendirme bölümünde tüm yöneticiler görüş ve önerilerini paylaşırken, kapanış konuşmasını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, “Şirket olarak işimiz, yapılmayınca değeri anlaşılabilecek işlerdendir” dedi. Saraç, “Kaynak taleplerimizi karşılarken paramızı çok daha dikkatli harcamaya ve kaynaklarımızı daha verimli kullanmaya özen göstermeliyiz” dedi. “TECRÜBELİ VE KALİTELİ BİR KADROYUZ” İZAYDAŞ’ın sektörün en tecrübeli kadrosuna sahip bir şirket olduğunu kaydeden Genel Müdür Saraç son olarak “Kurumsal bir yapıya kavuşmuş gurur duyulan bir şirket haline geldik. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın öncülüğünde yeni stratejilerimizle daha başarılı yol almak ve şirketimizi geleceğe taşımak için çalışacağız. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yıllık performansı masaya yatırıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yıllık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. Üç ayrı oturumda bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, Genel Müdür Yardımcılarının sunumuyla bir yıllık çalışmaları ve hedeflerini paylaştı. Genel Müdür Muhammet Saraç, toplantının sonunda 2019 yılını değerlendirdiklerini belirterek “Yöneticilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz proje ve yatırımların değerlendirmesini yaptık. İZAYDAŞ her geçen gün daha da büyüyor. 2020 yılında da hem yatırım hem de yönetim sistemlerinde sürekli iyileştirme yaparak yoluna devam edecektir” dedi.

BİR YILLIK FAALİYETLER

Müdür, şef ve sorumluların katıldığı Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı, İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Üç oturumdan oluşan toplantıda Genel Müdür Yardımcıları, Özel Kalem, İSG Şefliği ve Yönetim Sistemleri Temsilcileri, 2019 yılına ait hedeflerinin gerçekleşme durumunu ve 2020 yılına dair planlamalarını sunumlar eşliğinde anlattı.

SARAÇ “ÖNEMLİ BİR İŞ YAPIYORUZ”

Toplantının değerlendirme bölümünde tüm yöneticiler görüş ve önerilerini paylaşırken, kapanış konuşmasını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, “Şirket olarak işimiz, yapılmayınca değeri anlaşılabilecek işlerdendir” dedi. Saraç, “Kaynak taleplerimizi karşılarken paramızı çok daha dikkatli harcamaya ve kaynaklarımızı daha verimli kullanmaya özen göstermeliyiz” dedi.

“TECRÜBELİ VE KALİTELİ BİR KADROYUZ”

İZAYDAŞ’ın sektörün en tecrübeli kadrosuna sahip bir şirket olduğunu kaydeden Genel Müdür Saraç son olarak “Kurumsal bir yapıya kavuşmuş gurur duyulan bir şirket haline geldik. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın öncülüğünde yeni stratejilerimizle daha başarılı yol almak ve şirketimizi geleceğe taşımak için çalışacağız. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.