İZAYDAŞ’ta dijital operasyon

Kocaeli 27.02.2016 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İZAYDAŞ’ta dijital operasyon

İZAYDAŞ vizyonuna yakışan projeler üretmeye devam ediyor

İZAYDAŞ tüm kurumsal ve işletme kaynak planlama sistemlerini, ERP uygulamaları ile başarıyla geliştirerek yeniden yapılandırdı. Sürdürülebilir büyümesini destekleyen stratejik bir projeye imza atan İZAYDAŞ, internet ortamında güncel haber ve faaliyetlerini de şeffaf bir şekilde yayınlamaya devam ediyor. Genel Müdür Muhammet Saraç, çağın gerekliliklerini yerine getirdiklerini, bu sayede verimliliğin artması ve süreçlerin doğru verilerle izlenmesini sağladıklarını belirtti.   VİZYONUNA YAKIŞIR PROJELER Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, atık yönetimindeki liderlik vizyonuna yakışır bir projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. İZAYDAŞ, kurumsal ve işletme kaynak planlama sistemlerini ERP uygulamaları ile dijital ortama taşıyarak sürdürülebilir büyümesini destekleyen stratejik bir projeye imza attı. İnternet ortamında sosyal medya ve mobil uyumlu web sitesinde güncel haber ve faaliyetlerini de şeffaf bir şekilde yayınlayan İZAYDAŞ, kalitesini bir adım daha ileri taşıyor.   KURUMSAL KAYNAK PLANLAMA(ERP) İZAYDAŞ, ERP projesi ile Muhasebe, İnsan Kaynakları, İhale ve Satınalma birimlerinin tüm operasyonlarını dijital ortama taşıyarak işletmenin her yönüne hizmet veren bütünleşik bir enformasyon sistemi kurdu. Böylece İZAYDAŞ’ta atık bertarafının süreci, atığın gelişinden bertaraf edilişine kadar tamamen elektronik ortamda ve entegre olarak yürütülmesi sağlandı. İZAYDAŞ’ta ayrıca kurumsal stratejilerin belirlenmesi ve etkin bir şekilde uygulamaya geçirilmesi için ihtiyaç duyulan platform da başarıyla oluşturulurken bu sayede operasyon maliyetleri düşürülüp aynı oranda verimlilik arttırıldı.   ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ(EBYS) İZAYDAŞ’ta yapılan EBYS projesi ise kurumun faaliyetlerinin kayıt altına alınmasını ve bu bilgilerin ilgili kullanıcılar ile paylaşılmasını sağladı. Bu sayede büyük oranda kâğıt tasarrufu sağlanıp elektronik arşiv için altyapı hazırlanırken geriye dönük evrak sorgulama süreci ise birkaç saniyeye düşürüldü. Sonuç olarak kurumsal belge akışı anlık kontrol altına alınmış oldu. Ayrıca dijital ortamda gerçekleşen işlemlerde tüm resmi belgeler e-imza sistemiyle ile imzalanarak arşivleniyor.   EN UYGUN ÇÖZÜM VE ENTEGRASYON İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, modern dijital çağın gerekliliklerini yerine getirdiklerini belirtti. Saraç, “Bu sayede İZAYDAŞ’ın kurumsal yapısına en uygun çözüm ve entegrasyon ile departmanlar arası koordinasyon başarıyla yönetilmekte, verimliliğin artması ve süreçlerin doğru verilerle izlenmesi sağlanmaktadır” diye konuştu.
İZAYDAŞ vizyonuna yakışan projeler üretmeye devam ediyor

İZAYDAŞ tüm kurumsal ve işletme kaynak planlama sistemlerini, ERP uygulamaları ile başarıyla geliştirerek yeniden yapılandırdı. Sürdürülebilir büyümesini destekleyen stratejik bir projeye imza atan İZAYDAŞ, internet ortamında güncel haber ve faaliyetlerini de şeffaf bir şekilde yayınlamaya devam ediyor. Genel Müdür Muhammet Saraç, çağın gerekliliklerini yerine getirdiklerini, bu sayede verimliliğin artması ve süreçlerin doğru verilerle izlenmesini sağladıklarını belirtti.

 

VİZYONUNA YAKIŞIR PROJELER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, atık yönetimindeki liderlik vizyonuna yakışır bir projeyi hayata geçirmenin gururunu yaşıyor. İZAYDAŞ, kurumsal ve işletme kaynak planlama sistemlerini ERP uygulamaları ile dijital ortama taşıyarak sürdürülebilir büyümesini destekleyen stratejik bir projeye imza attı. İnternet ortamında sosyal medya ve mobil uyumlu web sitesinde güncel haber ve faaliyetlerini de şeffaf bir şekilde yayınlayan İZAYDAŞ, kalitesini bir adım daha ileri taşıyor.

 

KURUMSAL KAYNAK PLANLAMA(ERP)

İZAYDAŞ, ERP projesi ile Muhasebe, İnsan Kaynakları, İhale ve Satınalma birimlerinin tüm operasyonlarını dijital ortama taşıyarak işletmenin her yönüne hizmet veren bütünleşik bir enformasyon sistemi kurdu. Böylece İZAYDAŞ’ta atık bertarafının süreci, atığın gelişinden bertaraf edilişine kadar tamamen elektronik ortamda ve entegre olarak yürütülmesi sağlandı. İZAYDAŞ’ta ayrıca kurumsal stratejilerin belirlenmesi ve etkin bir şekilde uygulamaya geçirilmesi için ihtiyaç duyulan platform da başarıyla oluşturulurken bu sayede operasyon maliyetleri düşürülüp aynı oranda verimlilik arttırıldı.

 

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ(EBYS)

İZAYDAŞ’ta yapılan EBYS projesi ise kurumun faaliyetlerinin kayıt altına alınmasını ve bu bilgilerin ilgili kullanıcılar ile paylaşılmasını sağladı. Bu sayede büyük oranda kâğıt tasarrufu sağlanıp elektronik arşiv için altyapı hazırlanırken geriye dönük evrak sorgulama süreci ise birkaç saniyeye düşürüldü. Sonuç olarak kurumsal belge akışı anlık kontrol altına alınmış oldu. Ayrıca dijital ortamda gerçekleşen işlemlerde tüm resmi belgeler e-imza sistemiyle ile imzalanarak arşivleniyor.

 

EN UYGUN ÇÖZÜM VE ENTEGRASYON

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, modern dijital çağın gerekliliklerini yerine getirdiklerini belirtti. Saraç, “Bu sayede İZAYDAŞ’ın kurumsal yapısına en uygun çözüm ve entegrasyon ile departmanlar arası koordinasyon başarıyla yönetilmekte, verimliliğin artması ve süreçlerin doğru verilerle izlenmesi sağlanmaktadır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.