İzciler topluma hizmette yarıştı

Kocaeli 02.03.2019 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İzciler topluma hizmette yarıştı

Büyükşehir Kağıtspor’lu izciler İzci Yaralıdır Haftası’nda topluma hizmet faaliyetleriyle dikkat çektiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un yaptığı topluma hizmet faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren izcileri her yıl Şubat ayında kutlanan İzci Yaralıdır Haftası’nda yaptıkları faaliyetler ile farkındalık oluşturdular.   KAN VER HAYAT VER İzci liderleri İzci Yaralıdır Haftası etkinlikleri kapsamında İzmit merkezde bulunan Kızılay Kan Merkezine giderek kan bağışında bulundular. İzci liderleri yaptıkları bu faaliyet ile kan bağışının önemine dikkat çektiler.   GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK Öte yandan Albayrak izci ünitesi izcileri, Kocaeli Derince ilçesinde kurulan halk pazarında plastik kullanımına dikkat çekmek amacıyla pazar filesi dağıttılar. İzciler, ünite toplantılarında izci liderlerinden aldıkları eğitim ile hazırladıkları pazar filelerini, pazar alanında 5 pet şişe karşılığında hediye ettiler.   AĞAÇLAR KUŞLAR İÇİN YEM İLE DONATILDI Ayrıca spor okullarında izcilik kapsamında kurulan izci üniteleri Kağıtspor merkez izci ünitesi ve 7. Boru izci ünitesi izcileri İzci Yararlıdır Haftasında kuş yemliği hazırladılar. İzciler hazırladıkları kuş yemliklerini şehir içerisindeki ağaçlara asarak kış aylarında aç kalan kuşlara yem imkânı sağladılar.
Büyükşehir Kağıtspor’lu izciler İzci Yaralıdır Haftası’nda topluma hizmet faaliyetleriyle dikkat çektiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un yaptığı topluma hizmet faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren izcileri her yıl Şubat ayında kutlanan İzci Yaralıdır Haftası’nda yaptıkları faaliyetler ile farkındalık oluşturdular.

 

KAN VER HAYAT VER

İzci liderleri İzci Yaralıdır Haftası etkinlikleri kapsamında İzmit merkezde bulunan Kızılay Kan Merkezine giderek kan bağışında bulundular. İzci liderleri yaptıkları bu faaliyet ile kan bağışının önemine dikkat çektiler.

 

GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK

Öte yandan Albayrak izci ünitesi izcileri, Kocaeli Derince ilçesinde kurulan halk pazarında plastik kullanımına dikkat çekmek amacıyla pazar filesi dağıttılar. İzciler, ünite toplantılarında izci liderlerinden aldıkları eğitim ile hazırladıkları pazar filelerini, pazar alanında 5 pet şişe karşılığında hediye ettiler.

 

AĞAÇLAR KUŞLAR İÇİN YEM İLE DONATILDI

Ayrıca spor okullarında izcilik kapsamında kurulan izci üniteleri Kağıtspor merkez izci ünitesi ve 7. Boru izci ünitesi izcileri İzci Yararlıdır Haftasında kuş yemliği hazırladılar. İzciler hazırladıkları kuş yemliklerini şehir içerisindeki ağaçlara asarak kış aylarında aç kalan kuşlara yem imkânı sağladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.