İzel Kimya’dan Dilovası Belediyespor’a destek

Spor 24.10.2017 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İzel Kimya’dan Dilovası Belediyespor’a destek

Dilovas’ının önemli kuruluşlarından biri olan, Yönetim kurulu başkanlığını Suat Çelik’in yaptığı İzel kimya İlçe’de sosyal ve sportif etkinliklere verdiği destekle biliniyor.

Dilovas’ının önemli kuruluşlarından biri olan, Yönetim kurulu başkanlığını Suat Çelik’in yaptığı İzel kimya İlçe’de sosyal ve sportif etkinliklere verdiği destekle biliniyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Dilovası Belediyespor’a destekte bulunan İzel Kimya’ya Dilovası Belediyespor yönetimi teşekkür plaketi ve forma hediye etti. ÇELİK.’’ DESTEKTEN ASLA KAÇMAYIZ’’ Genç yaşta işinde başarıyı yakalamış bir isim olan Suat Çelik, yaşadıkları ve kazandıkları bölgeye desteği zorunluluk gördüklerini belirterek,’’  Dilovası İlçemizin sportif alandaki başarısını önemsiyoruz ve Dilovası’nın bir firması olarak, gençlerimizin spor yaptığı bir kulübe maddi desteği vermekten asla kaçmayız.  Dilovası Belediyespor başkanı ve yönetimine, özellikle de dostumuz Enver Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Bize böylesi bir jest yaptılar. Ancak bizim için asıl ödül, sezon sonunda takımımızın Kocaeli şampiyonluk kupasını Dilovası’na getirmesi olacaktır’’ dedi.  
Dilovas’ının önemli kuruluşlarından biri olan, Yönetim kurulu başkanlığını Suat Çelik’in yaptığı İzel kimya İlçe’de sosyal ve sportif etkinliklere verdiği destekle biliniyor.

Dilovas’ının önemli kuruluşlarından biri olan, Yönetim kurulu başkanlığını Suat Çelik’in yaptığı İzel kimya İlçe’de sosyal ve sportif etkinliklere verdiği destekle biliniyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Dilovası Belediyespor’a destekte bulunan İzel Kimya’ya Dilovası Belediyespor yönetimi teşekkür plaketi ve forma hediye etti.

ÇELİK.’’ DESTEKTEN ASLA KAÇMAYIZ’’

Genç yaşta işinde başarıyı yakalamış bir isim olan Suat Çelik, yaşadıkları ve kazandıkları bölgeye desteği zorunluluk gördüklerini belirterek,’’  Dilovası İlçemizin sportif alandaki başarısını önemsiyoruz ve Dilovası’nın bir firması olarak, gençlerimizin spor yaptığı bir kulübe maddi desteği vermekten asla kaçmayız.  Dilovası Belediyespor başkanı ve yönetimine, özellikle de dostumuz Enver Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Bize böylesi bir jest yaptılar. Ancak bizim için asıl ödül, sezon sonunda takımımızın Kocaeli şampiyonluk kupasını Dilovası’na getirmesi olacaktır’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.