İZLİ YOLLAR DÖKÜLÜYOR

Gebze 30.01.2016 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İZLİ YOLLAR DÖKÜLÜYOR

Gebze Belediyesi'nin izli yollar dökülmüş, kırılmış vaziyette.

Gebze Belediyesi'nin kent merkezinde görme engelli vatandaşlar için yaptırdığı  izli yollar dökülüyor.  İzli yollar özellikle kar yağışı sonrası hasar gördügü ve yer, yer bazı kısımlarının olmadığı görüldü. Gebze Belediyesi'nin tartışma konusu olan ve üzerinde hiç bir görme engelli vatandaşın yürümediği izli yolları adeta dökülüyor.  Gebze merkez de ve yine merke dışında da bazı bölgelerde yaptırılan izli yollar kar yağışı sonrası hasar gördü. Bir çok yerde ise izli yolların koptuğu veya yerinden çıktığı görüldü.  Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan Gebzeliler ise izli yolların şov amaçlı yapıldığını ileri sürerek, "Gebze Belediyesi izli yolları reklam amaçlı olarak yaptı ancak bu yolların görme engellisi olan vatandaşlarla bir alakası yok. Çünkü bu yollarda yürüyen tek bir engelli vatandaş yok. Şimdi ise kırık, dökük durumda ki yollar adeta kaderine terk edilmiş durumda"dediler. 
Gebze Belediyesi'nin izli yollar dökülmüş, kırılmış vaziyette.

Gebze Belediyesi'nin kent merkezinde görme engelli vatandaşlar için yaptırdığı  izli yollar dökülüyor.  İzli yollar özellikle kar yağışı sonrası hasar gördügü ve yer, yer bazı kısımlarının olmadığı görüldü.
Gebze Belediyesi'nin tartışma konusu olan ve üzerinde hiç bir görme engelli vatandaşın yürümediği izli yolları adeta dökülüyor.  Gebze merkez de ve yine merke dışında da bazı bölgelerde yaptırılan izli yollar kar yağışı sonrası hasar gördü. Bir çok yerde ise izli yolların koptuğu veya yerinden çıktığı görüldü.  Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan Gebzeliler ise izli yolların şov amaçlı yapıldığını ileri sürerek, "Gebze Belediyesi izli yolları reklam amaçlı olarak yaptı ancak bu yolların görme engellisi olan vatandaşlarla bir alakası yok. Çünkü bu yollarda yürüyen tek bir engelli vatandaş yok. Şimdi ise kırık, dökük durumda ki yollar adeta kaderine terk edilmiş durumda"dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.