19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmir depremzedeleri için yardımda bulunalım!

Darıca 01.11.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

İzmir depremzedeleri için yardımda bulunalım!

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara 30 Ekim Cuma günü İzmir’de 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen İzmirliler için yardım çağrısında bulundu. İzmirli depremzedelerin battaniye ve gıda yardımına ihtiyaç duyduğunu belirten Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Değerli Darıcalılar; İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yeni battaniye ve gıda yardımları, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Adnan Menderes Kültür Merkezinde kabul edilecektir. Gıda maddeleri standart gıda kolileri haline getirilerek bağışlanacak yeni battaniyeler ile birlikte; Valiliğimizin ( AFAD ) koordinesinde İzmir’e ulaştırılacaktır” dedi. SEFERBERLİK OLUŞTURULDU Yapılan yardımlar ile afetzedelerin yaralarının sarılacağını belirten Kaymakam Kara, “Yapacağınız yardımlarla ilgili 0262 745 65 24 ve 0262 745 65 25 numaralı telefonlar ile iletişime geçebilirsiniz. Devletimiz ve Aziz Milletimiz tüm imkanlarıyla afetzedelerin yaralarını sarmak, ihtiyaçlarını karışlamak için seferber olmuştur. Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah aziz milletimizi afetlerden korusun” diye konuştu.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara 30 Ekim Cuma günü İzmir’de 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen İzmirliler için yardım çağrısında bulundu.

İzmirli depremzedelerin battaniye ve gıda yardımına ihtiyaç duyduğunu belirten Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Değerli Darıcalılar; İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yeni battaniye ve gıda yardımları, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Adnan Menderes Kültür Merkezinde kabul edilecektir. Gıda maddeleri standart gıda kolileri haline getirilerek bağışlanacak yeni battaniyeler ile birlikte; Valiliğimizin ( AFAD ) koordinesinde İzmir’e ulaştırılacaktır” dedi.

SEFERBERLİK OLUŞTURULDU

Yapılan yardımlar ile afetzedelerin yaralarının sarılacağını belirten Kaymakam Kara, “Yapacağınız yardımlarla ilgili 0262 745 65 24 ve 0262 745 65 25 numaralı telefonlar ile iletişime geçebilirsiniz. Devletimiz ve Aziz Milletimiz tüm imkanlarıyla afetzedelerin yaralarını sarmak, ihtiyaçlarını karışlamak için seferber olmuştur. Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah aziz milletimizi afetlerden korusun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.