İzmir ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi

Gündem 11.11.2020 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

İzmir ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi

6.6'lık deprem ile sarsılan İzmir, günler sonra yeni bir deprem yaşadı. İki hafta önce meydana gelen şiddetli depremin etkisinden henüz çıkamamış olan İzmir ve Manisa halkı bu sabahki deprem sonrası panik ve korku yaşarken, depremi hisseden vatandaşlar güvenlik amacıyla sokaklara çıktı. İzmir depremi nedeniyle şu ana kadar can ya da mal kaybı bildirilmezken, AFAD ve Kandilli Rasathanesi, korkutan depremin büyüklük ve derinliğini açıkladı. İşte, 11 Kasım tarihli İzmir depremine ilişkin detaylar ve son dakika gelişmeleri... Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan son dakika bilgisine göre İstanbul'da da hissedilen bir deprem oldu. Depremin merkez üssünün Marmara Denizi olduğu ifade edilirken büyüklüğünün de 3.0 olduğu ifade edildi. Depremin derinliğinin de 6.4 km olduğu vurgulandı. 08:53 sularında gerçekleşen İstanbul'daki deprem Bursa, Gölcük, Sakarya, Kocaeli, İstanbul ve Tekirdağ'da da hissedildi.  AFAD da İzmir'deki depremin merkez üssünün Menderes olduğunu, depremin şiddetinin ise 4.8 olduğunu açıkladı. KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ! Yalova'da yaşayan vatandaşlar sabah saatlerinde gerçekleşen depremin ardından sosyal medyadan hissettiklerini paylaştılar. Özellikle Yalova'nın Gölcük ilçesinde deprem hissedildi. İstanbul'da yaşayan bazı vatandaşlar da depremi hissettiklerini belirtti.

6.6'lık deprem ile sarsılan İzmir, günler sonra yeni bir deprem yaşadı. İki hafta önce meydana gelen şiddetli depremin etkisinden henüz çıkamamış olan İzmir ve Manisa halkı bu sabahki deprem sonrası panik ve korku yaşarken, depremi hisseden vatandaşlar güvenlik amacıyla sokaklara çıktı. İzmir depremi nedeniyle şu ana kadar can ya da mal kaybı bildirilmezken, AFAD ve Kandilli Rasathanesi, korkutan depremin büyüklük ve derinliğini açıkladı. İşte, 11 Kasım tarihli İzmir depremine ilişkin detaylar ve son dakika gelişmeleri...
Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan son dakika bilgisine göre İstanbul'da da hissedilen bir deprem oldu. Depremin merkez üssünün Marmara Denizi olduğu ifade edilirken büyüklüğünün de 3.0 olduğu ifade edildi. Depremin derinliğinin de 6.4 km olduğu vurgulandı. 08:53 sularında gerçekleşen İstanbul'daki deprem Bursa, Gölcük, Sakarya, Kocaeli, İstanbul ve Tekirdağ'da da hissedildi.  AFAD da İzmir'deki depremin merkez üssünün Menderes olduğunu, depremin şiddetinin ise 4.8 olduğunu açıkladı.


KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ!
Yalova'da yaşayan vatandaşlar sabah saatlerinde gerçekleşen depremin ardından sosyal medyadan hissettiklerini paylaştılar. Özellikle Yalova'nın Gölcük ilçesinde deprem hissedildi. İstanbul'da yaşayan bazı vatandaşlar da depremi hissettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.