19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmirli depremzedelere yardımlar gönderildi!

Darıca 08.11.2020 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

İzmirli depremzedelere yardımlar gönderildi!

“TEŞEKKÜRLER DARICA”

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Darıca Belediyesi’nin, Kaymakamlık ve Kızılay ile ortaklaşa düzenlediği yardım tırı düzenlenen törenle depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkarak yetkili kişilere teslim edildi. Darıca Belediyesi, Kaymakamlık ve Kızılay, İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye destek için harekete geçti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un talimatı ile Darıca’da 1 Kasım Pazar günü Kaymakamlık, Belediye, Darıca Kızılay ve hayırseverlerin katkılarıyla başlatılan gıda kolisi ve kullanılmamış battaniye yardımları İzmir İl AFAD Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kızılay Başkanı Kemal Solhan ve Darıcalı vatandaşların katılımıyla İzmir'e uğurlandı.   “DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN HER DAİM YANINDAYIZ” Programda konuşan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, depremzede vatandaşların her daim yanında olduklarını belirterek, "İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Rabbim yaralılarımıza da acil şifalar versin. Bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağız. Bağış kampanyasına destek veren başta Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a, Darıca Kızılay Başkanı Kemal Solhan'a, Darıca hemşerilerimize Kamu Kurum Kuruluş ve çalışanlarımıza, STK'larımıza, İş adamlarımıza, Okul İdarecilerimize, personellerimize ve öğrencilerimizin değerli ailelerine, katkı sağlayan tüm bağışçılarımıza bağış toplama esnasında görev alan Vakıf çalışanlarına ve Belediye Başkanlığımız çalışanları ile Darıca Kızılay çalışanlarına vermiş oldukları emeklerinden dolayı şahsım ve Darıca Kaymakamlığı adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.   “İZMİR’İN YANINDAYIZ” Kaymakam Kara’nın ardından konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Darıca olarak İzmir’in yanındayız. Darıca Belediyesi, Kaymakamlık ve Kızılay ile ortaklaşa düzenlediğimiz yardım kampanyamızı Darıcalı vatandaşlarımızın da desteği ile İzmir’e uğurlanarak yetkili kişilere teslim edilmiştir. Biz, Darıca’nın en çok bu güzelliğini seviyoruz. Her zaman kardeşliğini ve birlik beraberliğini gösteren değerli hemşerilerime örnek davranışları için teşekkür ediyor, depremden etkilenen değerli vatandaşlarımıza Darıca’dan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.  
“TEŞEKKÜRLER DARICA”

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Darıca Belediyesi’nin, Kaymakamlık ve Kızılay ile ortaklaşa düzenlediği yardım tırı düzenlenen törenle depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkarak yetkili kişilere teslim edildi.

Darıca Belediyesi, Kaymakamlık ve Kızılay, İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeye destek için harekete geçti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un talimatı ile Darıca’da 1 Kasım Pazar günü Kaymakamlık, Belediye, Darıca Kızılay ve hayırseverlerin katkılarıyla başlatılan gıda kolisi ve kullanılmamış battaniye yardımları İzmir İl AFAD Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kızılay Başkanı Kemal Solhan ve Darıcalı vatandaşların katılımıyla İzmir'e uğurlandı.

 

“DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN HER DAİM YANINDAYIZ”

Programda konuşan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, depremzede vatandaşların her daim yanında olduklarını belirterek, "İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Rabbim yaralılarımıza da acil şifalar versin. Bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağız. Bağış kampanyasına destek veren başta Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a, Darıca Kızılay Başkanı Kemal Solhan'a, Darıca hemşerilerimize Kamu Kurum Kuruluş ve çalışanlarımıza, STK'larımıza, İş adamlarımıza, Okul İdarecilerimize, personellerimize ve öğrencilerimizin değerli ailelerine, katkı sağlayan tüm bağışçılarımıza bağış toplama esnasında görev alan Vakıf çalışanlarına ve Belediye Başkanlığımız çalışanları ile Darıca Kızılay çalışanlarına vermiş oldukları emeklerinden dolayı şahsım ve Darıca Kaymakamlığı adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

“İZMİR’İN YANINDAYIZ”

Kaymakam Kara’nın ardından konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Darıca olarak İzmir’in yanındayız. Darıca Belediyesi, Kaymakamlık ve Kızılay ile ortaklaşa düzenlediğimiz yardım kampanyamızı Darıcalı vatandaşlarımızın da desteği ile İzmir’e uğurlanarak yetkili kişilere teslim edilmiştir. Biz, Darıca’nın en çok bu güzelliğini seviyoruz. Her zaman kardeşliğini ve birlik beraberliğini gösteren değerli hemşerilerime örnek davranışları için teşekkür ediyor, depremden etkilenen değerli vatandaşlarımıza Darıca’dan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.