İzmit’e Akın Ettiler

Darıca 01.05.2019 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İzmit’e Akın Ettiler

Türkiye’nin en büyük işçi sendikaları konfederasyonları arasında yer alan Türk-İş Konfederasyonu bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramını İzmit’te kutluyor.

Türk-İş tarafından yaklaşık 100 bin kişinin katılmasının beklendiği program için kentte organizasyon çalışmaları tamamlandı. İzmit Milli İrade Meydanı’nda yapılacak miting öncesi İzmit dışından D-100 ve TEM Otoyolunu kullanarak il merkezine gelecek olan araçlar, Önder Pişmaniye’nin önünden D-100 yan yola girecek. Araçlar Doğu Kışla’da bulunan yeni Perşembe pazarı alanına park edilecek. TOPLANMA ALANI DEĞİŞTİ İzmit’e Doğu yönünden gelen araçlar ise Özdilek AVM civarındaki veya Kartepe giriş kontrol noktasındaki pankartları takip ederek indirme alanına ulaşıyor. Mitingin toplanma alanı olarak Doğu Kışla Parkı seçildi. Bu noktadan Türk-İş ses aracı öncülüğünde Milli İrade Meydanı’na yürüyecek. Eski kutlamalarda toplanma noktası Merkez Bankası olarak belirleniyordu. Bu yılki kutlamalarda yoğun katılım beklenmesi nedeniyle trafik akışı ve kent hayatının olumsu etkilenmemesi için toplanma alanı Doğu Kışla Parkı olarak tercih edildi. Yürüyüş Yolu’nun hedeflenen katılımı kaldıramaması endişesiyle bu yıl ki yürüyüş güzergahı değiştirildi. BÖLGEMİZDENDE BÜYÜK KATILIM VAR İzmit’te düzenlenen 1 Mayıs Kutlamaları çerçevesinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan birçok tanıdık sima il merkezine ulaştı. Özellikle Darıca CHP İlçe Başkanlığı çatısı altında siyaset yapan isimler günün erken saatinde İzmit’te ki miting alanında yerlerini aldı. Darıca CHP'nin eski dönem ilçe gençlik koları başkanları Hakan Altıparmak ve Gökhan Aktaş ile birlikte son yerelk seçimlerde Belediye Meclis Üyesi Adayı Mesut Akçam bölgemizden İzmit'e ulaşan ilk isimler oldu.
Türkiye’nin en büyük işçi sendikaları konfederasyonları arasında yer alan Türk-İş Konfederasyonu bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramını İzmit’te kutluyor.

Türk-İş tarafından yaklaşık 100 bin kişinin katılmasının beklendiği program için kentte organizasyon çalışmaları tamamlandı. İzmit Milli İrade Meydanı’nda yapılacak miting öncesi İzmit dışından D-100 ve TEM Otoyolunu kullanarak il merkezine gelecek olan araçlar, Önder Pişmaniye’nin önünden D-100 yan yola girecek. Araçlar Doğu Kışla’da bulunan yeni Perşembe pazarı alanına park edilecek.

TOPLANMA ALANI DEĞİŞTİ

İzmit’e Doğu yönünden gelen araçlar ise Özdilek AVM civarındaki veya Kartepe giriş kontrol noktasındaki pankartları takip ederek indirme alanına ulaşıyor. Mitingin toplanma alanı olarak Doğu Kışla Parkı seçildi. Bu noktadan Türk-İş ses aracı öncülüğünde Milli İrade Meydanı’na yürüyecek. Eski kutlamalarda toplanma noktası Merkez Bankası olarak belirleniyordu. Bu yılki kutlamalarda yoğun katılım beklenmesi nedeniyle trafik akışı ve kent hayatının olumsu etkilenmemesi için toplanma alanı Doğu Kışla Parkı olarak tercih edildi. Yürüyüş Yolu’nun hedeflenen katılımı kaldıramaması endişesiyle bu yıl ki yürüyüş güzergahı değiştirildi.

BÖLGEMİZDENDE BÜYÜK KATILIM VAR

İzmit’te düzenlenen 1 Mayıs Kutlamaları çerçevesinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan birçok tanıdık sima il merkezine ulaştı. Özellikle Darıca CHP İlçe Başkanlığı çatısı altında siyaset yapan isimler günün erken saatinde İzmit’te ki miting alanında yerlerini aldı. Darıca CHP'nin eski dönem ilçe gençlik koları başkanları Hakan Altıparmak ve Gökhan Aktaş ile birlikte son yerelk seçimlerde Belediye Meclis Üyesi Adayı Mesut Akçam bölgemizden İzmit'e ulaşan ilk isimler oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.