İzmit'e gidecekler DİKKAT!

Gebze 17.11.2017 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İzmit'e gidecekler DİKKAT!

Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kuzey  MarmaraOtoyolu'nun  Gebze Limanı bağlantı yolu yapımı kapsamında İstanbul-İzmit yolunun 14-16. kilometrelerinde ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor. Kırkağaç-Akhisar yolunun 32-33. kilometrelerinde Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı kapsamındaki köprü çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor. Ermenek-Mut yolunun 0-27. kilometrelerindeki ( Çamlıca Köyü mevkisi) heyelan nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Sürücüler, bu kesimde  Kazancı kavşağı-Görmeli-Evsin-Mut güzergahını kullanabilecek. Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 30-32. kilometrelerindeki  Eskişehir Şehir Hastanesi üst geçit köprüsünün yapımı nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikameti de trafiğe kapatıldı. Ulaşım servis yollarından sağlanıyor. Malatya-Elazığ yolunun 76. kilometresinde Kömürhan Köprüsü ve tünel çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.
Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kuzey  MarmaraOtoyolu'nun  Gebze Limanı bağlantı yolu yapımı kapsamında İstanbul-İzmit yolunun 14-16. kilometrelerinde ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Kırkağaç-Akhisar yolunun 32-33. kilometrelerinde Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı kapsamındaki köprü çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Ermenek-Mut yolunun 0-27. kilometrelerindeki ( Çamlıca Köyü mevkisi) heyelan nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Sürücüler, bu kesimde  Kazancı kavşağı-Görmeli-Evsin-Mut güzergahını kullanabilecek.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 30-32. kilometrelerindeki  Eskişehir Şehir Hastanesi üst geçit köprüsünün yapımı nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikameti de trafiğe kapatıldı. Ulaşım servis yollarından sağlanıyor.

Malatya-Elazığ yolunun 76. kilometresinde Kömürhan Köprüsü ve tünel çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.