19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Jaba 4’ledi Menekşe umutlandı 2-5

Spor 19.03.2017 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Jaba 4’ledi Menekşe umutlandı 2-5

BAL 12. Grup’ta mücadele eden Gebzespor, kendi üzerine düşeni yaparak Vefaspor’udeplasmanda 5-2 mağlup etti ve puanını 42’ye çıkardı. Mor beyazlı temsilcimizde rakip fileleri 4 kez sarsan Jaba, maçın yıldızı oldu. Vefa Namık Sevik Stadı’ndaki maça ev sahibi ekip hızlı başladı ve 4. dakikada Mert Yıldırım’ın golü ile öne geçti. 1 dakika sonra Jaba skora dengeyi getirdi. 16’da Brezilyalı yıldız takımını 2-1 öne geçirdi. 29’da Umut Ceylan’ın golü ile skor 2-2 oldu. Jaba 36’da kendisinin ve takımının 3. golüne imza attı ve ilk yarı Gebzespor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü rakibe bırakmayan Mor Menekşeler, Babacar ve Jaba ile 2 gol daha bularak mücadeleyi 5-2 kazandı ve gözünü bugün oynanacak olan Hereke Yıldızspor-Velimeşe maçına çevirdi.

BAL 12. Grup’ta mücadele eden Gebzespor, kendi üzerine düşeni yaparak Vefaspor’udeplasmanda 5-2 mağlup etti ve puanını 42’ye çıkardı. Mor beyazlı temsilcimizde rakip fileleri 4 kez sarsan Jaba, maçın yıldızı oldu.

Vefa Namık Sevik Stadı’ndaki maça ev sahibi ekip hızlı başladı ve 4. dakikada Mert Yıldırım’ın golü ile öne geçti. 1 dakika sonra Jaba skora dengeyi getirdi. 16’da Brezilyalı yıldız takımını 2-1 öne geçirdi. 29’da Umut Ceylan’ın golü ile skor 2-2 oldu. Jaba 36’da kendisinin ve takımının 3. golüne imza attı ve ilk yarı Gebzespor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü rakibe bırakmayan Mor Menekşeler, Babacar ve Jaba ile 2 gol daha bularak mücadeleyi 5-2 kazandı ve gözünü bugün oynanacak olan Hereke Yıldızspor-Velimeşe maçına çevirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.